Paula Krohns

Paula är ett kraftpaket som inledde sin dansbana med balett för barn 2008. Numera behärskar hon flera dansgrenar. I huvudsak fokuserar hon på Performing arts-grenar som show- och nutidsdans samt heels och balett. Hon har även bred erfarenhet av såväl street-grenar och akrobatik, jazz- och musikaldans som en del latinamerikanska danser. Paula har tävlat både i Finland och internationellt. Hon har även gått FDO:s grund- och fortsättningsutbildning för domare. Paula har jobbat som bakgrundsdansare och uppträtt med dansgruppen Nyxila på både större och mindre scener. Hon har jobbat två år som lärare i olika grenar, både med barn och mer erfarna vuxna. Enligt Paula är det viktigaste på lektionerna att uppmuntra eleverna att uttrycka sig själv genom dansen och njuta av rörelse!

Lärarens lektioner

Dance 10-12 år

Hiphop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning!

Läs mera »

Dance + akrobatik 7-9 år

Liknande Dance-timme, men under denna lektion gör vi också akrobatik, handstående, hjul, osv! Lektionen passar för både flickor och pojkar.
Utrustning: avslappnade träningskläder

Läs mera »

Dance + akrobatik 10-12 år

På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning! Under denna lektion gör vi också akrobatik, handstående, hjul, osv!

Utrustning: avslappnade träningskläder, barfota

Läs mera »
Top