Paula Krohns

Paula on energiapakkaus, jonka tanssitaival sai alkunsa lasten baletista vuonna 2008. Nykyään hänen lajikirjastoon mahtuu useampi laji. Päälajeina ovat Performing arts -lajit, kuten show- ja nykytanssi sekä heels ja baletti. Kokemusta kuitenkin löytyy laajasti niin street-lajeista, akrobatiasta, jazz-, musikaali- kuin joistain lattaritansseista. Paulalla löytyy kokemusta myös kisaamisen maailmasta niin kansainvälisesti kuin Suomessa. Hän on myös käynyt FDO:n perus ja jatko tuomarikoulutuksen. Paulalla löytyy taustalta myös taustatanssijan hommien ja tanssiryhmä Nyxilan kanssa tehtyjä keikkoja niin suuremmilta kuin pienemmiltä stageilta. Opettajana hän on toiminut kahden vuoden ajan erilaisten lajien parissa lasten tunneista jatkotason aikuisiin.  Tunneilla Paulan mielestä tärkeintä on kannustaa oppilaita tuomaan itsensä esille tanssiessa ja nauttia liikkeestä!

Opettajan tunnit

Dance + akrobatia 7-9v

Tällä tunnilla opetellaan eri tanssilajien (show, jazz, street) perusteita ja koreografisia harjoitteita. Akrobatiaosuudessa opetellaan painonsiirtoa käsille, kehonhallintaa sekä helppoja temppuja yksin ja parin kanssa. Tunti soveltuu niin tytöille kuin pojillekin!
Varusteet: rennot treenivaatteet
Lue lisää »

Dance + akrobatia 10-12v

Dance-tunnilla tanssitaan eri tyylejä, jorataan tämän hetken viimeisimpien hittien tahdissa ja pidetään hauskaa!. Akrobatiaosuudessa opetellaan painonsiirtoa käsille, kehonhallintaa sekä helppoja temppuja yksin ja parin kanssa.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljaat jalat
Lue lisää »
Ylös