HÖSTTERMIN 21.8.-17.12.2023

Anmälan till höstens grupper börjar 15.6. på adressen www.lyyti.in/syyskausi2023

Du kontrollerar väl noggrant informationen om dina lektioner i tidtabellen när du anmäler dig. Om du vill ta fler lektioner eller är en ny elev och är osäker på vilka av våra lektioner som passar just dig, kontakta kansliet!

Hösttermin 2023 helgdagar:

Alla Helgonsdag lö 4.11 och självständighetsdag ons 6.12.
Elever som går misste om sin lektion/sina lektioner under helgdagarna har rätt att be om en ersättningsbiljett av sin egen danslärare. Kipinä är också stängt på höstlovveckan 42 (ingår inte i dansterminen på 16 veckor).

 

ÅLDERSGRUPPER:

Barn: 1-2 år, 3-4 år, 5-6 år, 7-9 år, 10-12 år

Ungdomar och vuxna: 13-16 år, +17 år, +25 år

Om inte åldern är angiven, passar timmen till alla som är över 13 år.

NIVÅER:

nybörjare, medelnivå, avancerad

Om inte nivån är angiven, passar timmen till alla nivåer.

På danslektionerna på fortsättningsnivå krävs flera års danserfarenhet. Om du precis har börjat dansa är det bra att börja med 1–2 gånger i veckan. Om du dansat i flera år kan du välja fler lektioner. För att du ska utvecklas är det bra att gå regelbundet på lektionerna. Du lägger väl märke till att ju fler lektioner du väljer, desto förmånligare blir det per lektion.

Om du vill ändra din anmälan (byta lektion eller ta fler lektioner), gör ändringarna via denna länk. 

Vill du delta då och då och växla mellan olika lektioner? I så fall är ett 10x-kort ett bättre alternativ: 

Beställ ditt 10x-kort här! 

Obs. Vi rekommenderar inte 10-gångerskort för barn, eftersom det är viktigt att barnet får en god relation till sin lärare och sin grupp. Kortet är i kraft två terminen åt gången. T.ex. om du köper kortet under höstterminen 2022 är det i kraft till och med slutet av Kipinäs vårtermin 2023.