VÅRTERMIN 17.1.-15.5.2022

Anmälan till vårens grupper börjar 10.12. på adressen

 www.lyyti.in/kevatkausi2022 

Du kontrollerar väl noggrant informationen om dina lektioner i tidtabellen när du anmäler dig. Om du vill ta fler lektioner eller är en ny elev och är osäker på vilka av våra lektioner som passar just dig, kontakta kansliet!

Vårtermin 2022 helgdagar:

Päsken 15.-18.4., vappen 1.5.
Elever som går misste om sin lektion/sina lektioner under helgdagarna har rätt att be om en ersättningsbiljett av sin egen danslärare. Kipinä är också stängt på sportslovveckan 9 (ingår inte i dansterminen på 16 veckor).

 

På danslektionerna på fortsättningsnivå krävs flera års danserfarenhet. Om du precis har börjat dansa är det bra att börja med 1–2 gånger i veckan. Om du dansat i flera år kan du välja fler lektioner. För att du ska utvecklas är det bra att gå regelbundet på lektionerna. Du lägger väl märke till att ju fler lektioner du väljer, desto förmånligare blir det per lektion.

Om du vill ändra din anmälan (byta lektion eller ta fler lektioner), gör ändringarna via denna länk. 

Vill du delta då och då och växla mellan olika lektioner? I så fall är ett 10x-kort ett bättre alternativ: 

Beställ ditt 10x-kort här! 

Obs. Vi rekommenderar inte 10-gångerskort för barn, eftersom det är viktigt att barnet får en god relation till sin lärare och sin grupp. Kortet är i kraft två terminen åt gången. T.ex. om du köper kortet under vårterminen 2022 är det i kraft till och med slutet av Kipinäs hösttermin 2022.