VÅRTERMIN 15.1.-12.5.2024

Anmäl dig till vårens grupper på adressen www.lyyti.in/kevatkausi24

Du kontrollerar väl noggrant informationen om dina lektioner i tidtabellen när du anmäler dig. Om du vill ta fler lektioner eller är en ny elev och är osäker på vilka av våra lektioner som passar just dig, kontakta kansliet!

Vårterminens 2024 helgdagar:

Under våren 2024 är vår dansskola stängd på första maj, under påskhelgen (fredag till måndag) samt på Kristi himmelsfärdsdag. Dessutom är vi stängda under vecka 9 (sportlovsveckan). Detta är inte inräknat i säsongen (16 veckor).

 

ÅLDERSGRUPPER:

Barn: 1-2 år, 3-4 år, 5-6 år, 7-9 år, 10-12 år

Ungdomar och vuxna: 13-16 år, +17 år, +25 år

Om inte åldern är angiven, passar timmen till alla som är över 13 år.

NIVÅER:

nybörjare, medelnivå, avancerad

Om inte nivån är angiven, passar timmen till alla nivåer.

På danslektionerna på fortsättningsnivå krävs flera års danserfarenhet. Om du precis har börjat dansa är det bra att börja med 1–2 gånger i veckan. Om du dansat i flera år kan du välja fler lektioner. För att du ska utvecklas är det bra att gå regelbundet på lektionerna. Du lägger väl märke till att ju fler lektioner du väljer, desto förmånligare blir det per lektion.

Om du vill ändra din anmälan (byta lektion eller ta fler lektioner), gör ändringarna via denna länk. 

Vill du delta då och då och växla mellan olika lektioner? I så fall är ett 10x-kort ett bättre alternativ: 

Beställ ditt 10x-kort här! 

Obs. Vi rekommenderar inte 10-gångerskort för barn, eftersom det är viktigt att barnet får en god relation till sin lärare och sin grupp. Kortet är i kraft två terminen åt gången. T.ex. om du köper kortet under höstterminen 2022 är det i kraft till och med slutet av Kipinäs vårtermin 2023.