Heini Haverinen

Heini kommer från huvudstadsregionen och har studerat till professionell dansare vid Balettakademien i Stockholm. Hon har även en danspedagogexamen från Stockholms konstnärliga högskola (2019). De senaste åtta åren har hon jobbat som dansare, koreograf och danslärare. Hittills har Heini undervisat i dans i Finland och Sverige för dansare i olika åldrar, såväl proffs som amatörer. Heini är intresserad av att utveckla och utvidga sin yrkeskunskap mångsidigt och har även tränat utanför Europa bl.a. i Los Angeles, USA. Heini beskriver sig själv som en energisk och uppmuntrande danslärare, som betonar dansarnas förmåga att uttrycka sig och tolka dansen fritt och också ger utrymme att ”bara” dansa. Ibland innebär det att köra alla kroppens hästkrafter fullt ut, ibland är det något jämnare fart. På mina lektioner övar vi varierande koreografier och gör olika teknikövningar utan att glömma muskelkondition och stretching. Det är förstås också viktigt att ha roligt tillsammans, lära sig nya saker och röra på sig aktivt. ”

Lärarens lektioner

Musikaljazz

Musikaljazz är en danslektion där vi övar jazzdansteknik och dyker ner i musikaldansens värld! Lektionen passar både nybörjare som vill ha en utmaning och mer erfarna dansare som vill utveckla sin uttrycksförmåga! Lektionen består av uppvärmning, en teknikdel och en fartfylld musikalkoreografi!

Läs mera »

Jazzdans avancerad

lyrical jazz, showjazz, commercial jazz, musikal jazz – varierande jazzkoregrafier!

Läs mera »

Commercial avancerad

Tunneilla sekoitetaan eri lajien tekniikkaa ja tyyliä. Keskitymme koreografiaan, musikaalisuuteen, ilmaisuun sekä itseluottamukseen. Koreografioiden pohjalla on sekä katutanssin, showtanssin että jazztanssin tekniikkaa. Tuntien tavoitteena on, että jokainen pitää hauskaa ja ilmaisee itseään oman tyylinsä kautta!

Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Läs mera »
Top