Heini Haverinen

Heini on kotoisin pääkaupunkiseudulta ja opiskellut ammattitanssijan koulutusohjelmassa Tukholman Balettakademien:issa sekä valmistunut tanssipedagogiksi Tukholman taidekorkeakoulusta (2019). Viimeisen kahdeksan vuoden ajan hän on työskennellyt tanssijana, koreografina sekä tanssinopetustehtävissä. Tanssia Heini on opettanut tähän mennessä Suomessa ja Ruotsissa eri ikäisille tanssijoille aina lapsista aikuisiin ja harrastelijoista ammattilaisiin. Heini on kiinnostunut kehittämään sekä laajentamaan ammattitaitoaan monipuolisesti ja on treenannut tanssia myös Euroopan rajojen ulkopuolella mm. USA:ssa Los Angelesissa. Heini kuvaa itseään energiseksi ja kannustavaksi tanssinopettajaksi, joka painottaa tunneillaan usein vapautta itseilmaisuun, tanssin tulkintaan sekä jättää tilaa myös ”vaan” tanssimiselle. ”Rakastan tanssia täysillä! Jonain päivänä se tarkoittaa kaikkien hevosvoimien käyttämistä koko kehon moottorista ja toisena päivänä taas tasaisempaa menoa. Tunneillani harjoitellaan vaihtuvia koreografioita sekä tehdään erilaisia tekniikkaharjoituksia, lihaskuntoa ja venyttelyä unohtamatta. Tärkeää on tietysti myös pitää hauskaa yhdessä uutta oppien ja aktiivisesti liikkuen. "

Opettajan tunnit

Jazztanssi

Tällä tunnilla tehdään erilaisia koreografioita eri jazztekniikoita ja -tyylejä hyödyntäen, mm. lyrical jazz, show jazz ja commercial jazz!

Lue lisää »

Hip hop 10-12v

Tällä energisellä tanssitunnilla käydään läpi eri street-tanssityylejä, tehdään lihaskuntoa ja koordinaatiota. Tanssin lisäksi keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Nykytanssi

Nykytanssitunneilla harjoitellaan eri nykytanssitekniikoita, sekä lattiatekniikkaa, parityöskentelyä ja kontakti-improvisaatiota. Tunneilla painotetaan myös vapaamuotoista ja etsivää liikkumista, tehdään improvisaatioharjoituksia ja omaa tulkintaa liikemateriaaleihin. Tunneilla käytetään balettia pohjatekniikkana, mutta baletin tai muun tanssin pohjaa ei vaadita.

Lue lisää »

Contemporary fusion jatkotaso

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan yhdistetään nykytanssin, jazztanssin ja hip hopin tekniikoita, tehdään lihaskuntoa ja harjoitellaan haastavia koreografioita. Tanssilajien peruselementtejä ovat muun muassa rentous/flow, dynamiikan vaihtelut ja musikaalisuus.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain varpain

 

 

Lue lisää »
Ylös