Olivia Palomäki

Olivia har dansat vid Kipinä sedan hon var 4 år. Hon började sin danshobby med minikipinät och har testat i stort sett alla grenar. Olivia har dansat och tävlat inom såväl showgrenar som disco och gatudans. Numera är gatudanserna hennes käraste gren, men hon behärskar även de övriga. Olivia studerar vid Vaasan lyseon lukio och dansar och undervisar vid Kipinä. Olivia kan du ibland också träffa på våra barnkalas och hon har tidigare jobbat som assistent på våra danslektioner för barn. Enligt Olivia är det finaste med att undervisa att få uppleva barnens dansglädje och följa med hur de utvecklas.

Lärarens lektioner

Dance 7-9år

Hiphop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning!
Utrustning: lösa träningskläder

 

Läs mera »

Hip hop 10-12 år

Under den här energiska danslektionen går vi igenom olika streetdance stilar och vi tränar muskelkondition ock kropps koordinering. Förutom att dansa koncentrerar vi oss på att lyssna till musiken, rytmen samt att skapa en bra fiilis och uttryckningsförmåga.
Utrustning: lösa träningskläder, inneskor

Läs mera »

Dance 5-6 år

Hip hop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning!
Utrustning: lösa träningskläder

Läs mera »

Dance 10-12 år

Hiphop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning! Utrustning: lösa träningskläder

Läs mera »
Top