Hanna Mellberg

Hanna hade konståkning som hobby i 12 års tid och tränade vid sidan av även balett. När hon lagt skridskorna på hyllan började Hanna med jazzdans. I Kipinäs EK-grupper för street- och showdans bekantade Hanna sig med nya dansstilar. Genom dessa har hon även samlat på sig tävlingserfarenhet från FM i såväl formations- som smågrupperna. Hanna är även skådespelare vid Vasa universitetsteater Rampen och har gjort otaliga koreografier för Rampens pjäser.

Lärarens lektioner

Minikipinät-start 3-4 år

Minikipinä-start

På barndansen bekantar vi oss med dansens värld genom improvisation, lek och olika övningar. Vi lär oss olika sätt att röra på sig, grunderna inom olika dansstilar och rytmik. Inledande undervisning som utvecklar barnets koordinationsförmåga och kroppskontroll samt förmåga att arbeta i grupp. På lektionen minikipinä-start deltar föräldern till skillnad från lektionen minikipinä. På lektionen uppmuntras barnet att dansa både tillsammans med föräldern och emellanåt för sig själv.
Utrustning: bekväma träningskläder
Läs mera »

Babydans 1-2 år (vuxen-barn)

En gemensam dansstund för barn (1-2 år) och vuxna. Vi leker danslekar och övar kreativ dans. I gruppen rör vi på oss på barnets villkor, mångsidigt och med inspiration av sinnesbilder, ramsor och musiken. Målet med babydansen är att stöda barnets utveckling i sin helhet, utveckla grundläggande motorik och lära känna dansens grundelement. För vuxna erbjuder lektionen dansant, kreativ verksamhet tillsammans med barnet. Till lektionen kan barnet komma med en förälder, mor- eller farförälder, gudmor eller gudfar eller någon annan vuxen som är viktig för barnet. Yngre syskon kan följa med i en sele eller bärbar liggdel. Ta på er kläder ni lätt kan röra på er i.

Läs mera »
Top