Hanna Mellberg

Hanna harrasti taitoluistelua 12 vuoden ajan ja kävi luistelun oheistreeninä myös balettitunneilla. Kun luistimet jäivät naulaan, aloitti Hanna jazztanssin harrastamisen. Uusiin tanssilajeihin Hanna tutustui Kipinän street ja show EK-ryhmissä, joiden kautta on myös karttunut SM-kisakokemusta ja -menestystä niin muodostelma- kuin pienryhmissäkin. Hanna on ollut mukana Vaasan ylioppilasteatteri Rampin toiminnassa vuodesta 2011 ja tehnyt lukuisia koreografioita Rampin näytelmiin. Kesällä 2020 Hanna valmistui Almacharya Yogaschool:n Yoga teacher training -koulutuksesta ja on nyt Yoga Allianceen rekisteröity RYT200 joogaopettaja. Hanna kannustaa oppilaitaan aina luovuuteen ja vapaaseen ilmaisuun. Tärkeätä Hannalle opettajana on myös ohjata oppilaita oman kehon lempeään kuunteluun ja kunnioitukseen.  

Opettajan tunnit

Minikipinät-startti 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä. Minikipinä-starttitunnilla vanhempi on lapsen mukana, toisin kuin minikipinöissä. Tällä tunnilla haetaan rohkeutta tanssimiseen niin vanhemman kanssa kuin välillä yksinkin.

Lue lisää »

Taaperotanssi 1-2v (vanhempi-lapsitunti)

Tanssileikkiin ja luovaan tanssiin perustuva lapsen (1-2v) ja aikuisen yhteinen tanssituokio. Ryhmässä liikutaan lapsen ehdoilla monipuolisesti erilaisten mielikuvien, lorujen ja musiikin innoittamana. Taaperotanssin tavoitteita ovat lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen, perusliikuntataitojen kehittäminen ja tanssin peruselementteihin tutustuminen. Aikuiselle tunti tarjoaa tanssillista, luovaa toimintaa lapsen kanssa. Tunnille voi tulla oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai muun tärkeän aikuisen kanssa. Pikkusisaruksen voi ottaa mukaan kantorepussa tai kantokopassa. Tunnille puetaan vaatteet, joissa on helppo liikkua

Lue lisää »
Ylös