Kipinäs juluppvisningar sö 19.12. i Botniahallen

Kipinäs juluppvisningar ordnas sö 19.12 i Botniahallen.

Det blir fyra olika uppvisningar: kl. 12.00 uppvisningen för de yngre barnen (1–6 år), samt kl. 14.00, 16.00 och 18.00 uppvisningar för äldre barn, unga och vuxna.

OBS! i varje uppvisning uppträder olika grupper.

Se uppvisningsdelarna och information om kläder här!

Förhandsförsäljningen av biljetter händer här: www.lyyti.in/joulunaytos2021. (börjar 8.12.)

Vi rekommenderar att ni köper biljetter i förväg eftersom antalet platser är begränsat. Biljetter som köps i förväg är 12€/6€ för barn under 12år, och småbarn kommer in gratis. Om det blir biljetter över säljer vi dem även vid dörren. Eleverna får komma utan att betala och följa med uppträdandena! Du är väl noggrann när du köper förhandsbiljetter och kontrollerar att du säkert får biljetter till rätt föreställning! Ingen bytes- eller returrätt på förhandsbiljetter. Uppvisningarna har ingen paus, men Tanssikipinä ry säljer kaffe och bakverk i aulan. Vi hoppas att ni har tid att dricka kaffe före/efter uppvisningen och på så sätt stöda föreningens verksamhet. Du kan även köpa med dig bakverk hem!

Du som uppträder i uppvisningen behöver ingen biljett.

Vi har reserverat platser för dem som är med och uppträder bredvid scenen. De som uppträder kan titta på resten av uppvisningen först efter att de själva uppträtt! Under barnuppvisningen (kl. 12) sitter barnen vid sidan om scenen med sin egen lärare under hela uppvisningen. Obs. Dansarna kan även titta på andra uppvisningar är sin egen från platserna bredvid scenen (utan biljett) ifall till exempel ett syskon uppträder i en annan uppvisning.

 

Höstterminen avslutas med juluppvisningen sö 19.12.

På söndagen 19.12. blir det bara barre timmen klo 15-16.