Kipinän joulunäytökset Botniahallilla su 19.12.

Kipinän joulunäytökset järjestetään su 19.12. Botniahallilla.

Näytöksemme teemana on PIENET ILMASTOTEOT

Näytöksiä on yhteensä neljä: klo 12.00 pienten lasten (1-6v) näytös, sekä klo 14.00, 16.00 ja 18.00 vanhempien lasten, nuorten ja aikuisten näytökset.

LATAA NÄYTÖKSEN KÄSIOHJELMA TÄSTÄ!

HUOM! Emme jaa näytöksissä käsiohjelmia tulostettuna, voit halutessasi tulostaa sen itse mukaasi! Jokaisessa näytöksessä esiintyy eri ryhmät. Tanssijat treffaavat 30min ennen oman näytöksen alkua, tanssijoiden sisäänkäyntinä on Botniahallin henkilökunnan ovi (pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella).

Katso näytösjaot ja esiintymisvaatetiedot täältä!

 

Lippujen ennakkomyynti näytöksiin tapahtuu osoitteessa www.lyyti.in/joulunaytos2021. (aukeaa 8.12.)

Kehotamme ostamaan liput ennakkoon, sillä paikkoja on rajoitetusti. Lippujen hinta on 12€ aikuiset / 6€ lapset 5-12v (sylilapset ilmaiseksi). Jos lippuja jää jäljelle, myymme niitä myös ovelta. Olethan tarkkana ennakkolippuja ostettaessa että ostat liput varmasti oikeaan näytökseen! Ennakkolipuilla ei vaihto-/palautusoikeutta. Näytöksissä ei ole väliaikaa, mutta Tanssikipinä ry myy kahvia ja leivonnaisia aulassa. Toivomme että ehditte jäädä kahville ennen/jälkeen näytöksen ja tukea näin yhdistyksemme toimintaa. Leivonnaisia on myytävänä myös kotiin vietäviksi!

Näytöksissä esiintyvät eivät tarvitse lippua näytöksiin.
Esiintyjille on varattu paikat lavan reunalta. Esiintyjät voivat jäädä seuraamaan muita oman näytöksensä esityksiä vasta oman esityksensä jälkeen! Lasten näytöksessä (klo12) lapset istuvat lavan reunalla oman opettajan kanssa koko näytöksen ajan. Huom. Tanssija voi halutessaan tulla seuraamaan (ilman lippua) myös toisia näytöksiä lavan reunalta, mikäli esimerkiksi sisar tanssii toisessa näytöksessä.

Olemme varmistaneet AVI:lta, että Kipinän näytöksiin ei tarvita koronapassia, sillä jokaiselle katsojalle löytyy istumapaikka, jossa istuvat läpi näytöksen.

Syyskautemme päättyy joulunäytökseen 19.12.

Sunnuntaina 19.12. pidetään vain barre klo 15-16.