Milla Halla-Aho

Milla har utövat truppgymnastik på FM-nivå i flera års tid, är utbildad gymnastikskoleinstruktör och har tränat gymnaster i flera års tid. År 2016 började Milla dansa vid Kipinä och fastnade direkt. Sedan dess har Milla dansat flitigt vid Kipinä, representerat Kipinä i show- och discodanstävlingar samt deltagit i EK-grupperna. Lyrical jazz har blivit Millas favoritgren. Vid sidan av dansen är friluftsliv viktigt för Milla som spenderar stor del av sin fritid i naturen. Milla tog studenten vid Vaasan lyseon lukio 2020. På lektionerna vill hon skapa en trygg och positiv atmosfär och uppmuntra sina elever att utvecklas, hitta sin dansanta sida och njuta av dansen!

Lärarens lektioner

Discodance 7-9 år

En energisk gren med snabbt tempo dit olika hopp, stegserier och handrörelser hör. Under lektionen går vi igenom disco dansens grundteknik och övar på fartfyllda dansserier.
Utrustning: träningskläder, barfota

Läs mera »

Minikipinät 3-4 år

I barndans bekantar vi oss med dansvärldens improvisation med hjälp av lekar och övningar. Vi lär oss olika sätt att röra på oss och dessutom grunderna till olika dansstilar och rytmer. Barndansen utvecklar barnens kunskaper i kropps koordination, kroppshantering och arbetande i grupp. Utrusning: träningskläder, barfota

Läs mera »

Dance 5-6 år

Hiphop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning!
Utrustning: lösa träningskläder

 

Läs mera »

Balett & dance 7-12år

På lektionen övar vi på den klassiska balettens samt show- och jazzdansens basteknik genom att kombinera olika element. På timmen övar vi mångsidig teknik och dans, samt njuter av dansen och musiken. Utrustning: egna träningskläder, barfota eller danstossor

Läs mera »
Top