Milla Halla-aho

Milla on harrastanut joukkuevoimistelua useamman vuoden SM-tasolla sekä suorittanut jumppakouluohjaajan koulutuksen ja valmentanut useamman vuoden voimistelijoita. Vuonna 2016 Milla siirtyi Kipinälle ja tanssi vei mennessään heti. Siitä asti Milla on tanssinut Kipinällä ahkerasti ja edustanut Kipinää show- ja discodance-kilpailuissa sekä EK-ryhmissä. Rakkaimmaksi lajiksi Millalle on syntynyt lyrical jazz. Tanssin ohella myös retkeily on tärkeää Millalle ja suurin osa vapaa-ajasta kuluukin luonnossa. Milla on valmistunut Vaasan lyseon lukiosta vuonna 2020. Tunneilla minulle on tärkeää luoda turvallinen ja positiivinen ilmapiiri sekä rohkaista ja tukea oppilaita omassa kehityksessä ja oman tanssijuuden löytämisessä sekä tanssista nauttimisesta! Siiri Siiri on 18-vuotias lukiolainen Vaasasta. Hänen vapaa-aikaansa on jo pienestä lähtien kuulunut tanssi. Siiri on kokeillut monia muita harrastuksia tanssin ohella, mutta kuitenkin tanssi oli se juttu. Siiri onkin tanssinut Kipinällä jo yli 10 vuotta. Eri tanssilajeja on tullut testattua laidasta laitaan, mutta lempilajeiksi on tullut show ja discodance, joissa hän on myös kilpaillut. Siiri on toiminut Kipinällä apuopena ja syyskaudella alkaa nyt ohjata lasten ja nuorempien tunteja! Hän haluaa tuoda mukanaan tunneille energiaa ja tanssin iloa.

Opettajan tunnit

Showjazz alkeet

Tunnilla opetellaan jazztanssin tekniikkaan pohjautuvia tanssisarjoja showmaisella energialla ja asenteella. Tyyli vaihtelee pehmeästä räväkkään, sekä musiikki popista ja rockista musikaalien sävelmiin.

Varusteet: treenivaatteet, sukat

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus, joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös