Milla Halla-aho

Milla on harrastanut joukkuevoimistelua useamman vuoden SM-tasolla sekä suorittanut jumppakouluohjaajan koulutuksen ja valmentanut useamman vuoden voimistelijoita. Vuonna 2016 Milla siirtyi Kipinälle ja tanssi vei mennessään heti. Siitä asti Milla on tanssinut Kipinällä ahkerasti ja edustanut Kipinää show- ja discodance-kilpailuissa sekä EK-ryhmissä. Rakkaimmaksi lajiksi Millalle on syntynyt lyrical jazz. Tanssin ohella myös retkeily on tärkeää Millalle ja suurin osa vapaa-ajasta kuluukin luonnossa. Milla on valmistunut Vaasan lyseon lukiosta vuonna 2020. Tunneilla minulle on tärkeää luoda turvallinen ja positiivinen ilmapiiri sekä rohkaista ja tukea oppilaita omassa kehityksessä ja oman tanssijuuden löytämisessä sekä tanssista nauttimisesta!

Opettajan tunnit

Baletti & dance 7-12v

Tunnilla opetellaan sekä klassisen baletin että show- ja jazztanssin perustekniikoita elementtejä yhdistellen. Tunneilla harjoitellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta sekä pidetään hauskaa musiikista nauttien! Varusteet: omat treenivaatteet, paljain jalat tai tanssitossut

Lue lisää »

Discodance 10-12v

Discotanssi on energinen ja nopeatempoinen laji, johon kuuluvat muun muassa erilaiset hypyt, askelsarjat ja käsiliikkeet. Tunnilla käydään läpi discotanssin perustekniikkaa ja harjoitellaan vauhdikkaita tanssisarjoja.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Videolla esiintyy Kipinän disco kisaryhmä

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus, joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös