Meri Seppänen

Jag har funnits på Kipinä sedan dansskolan grundades 2009 och har hunnit uppleva allt möjligt under den tiden! Jag har själv tävlat och gjort koreografier för FM-tävlingsgrupperna under flera års tid. Jag har också varit danslärare i 10 års tid. Som lärare inspireras jag av elever som sprudlar av dansglädje och gör sitt bästa även om de ibland misslyckas. På danslektionerna försöker jag skapa en god och kreativ stämning! Jag har tagit examen i två av mina drömyrken, som dansare och fysioterapeut. Dessa färdigheter har jag mångsidig nytta av! På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner, utövar olika idrottsgrenar som utförsåkning samt boll- och vattensport. För tillfället spenderar jag helst av allt tid med vår nya hundvalp! Mitt motto kring dans kunde vara det jag och min tävlingspartner brukar säga till varandra: Let’s go with the flow! 😉

Lärarens lektioner

Streching

På lektionerna gör vi en lätt uppvärmning som förbereder musklerna för stretching. Sen går vi igenom musklerna med mjuk stretching och slappnar av för att lyssna på kroppen. Lektionen passar både nybörjare och mer erfarna motionärer och dansare för att effektivera återhämtningen.

Läs mera »

Babydans 1-2 år (vuxen-barn)

En gemensam dansstund för barn (1-2 år) och vuxna. Vi leker danslekar och övar kreativ dans. I gruppen rör vi på oss på barnets villkor, mångsidigt och med inspiration av sinnesbilder, ramsor och musiken. Målet med babydansen är att stöda barnets utveckling i sin helhet, utveckla grundläggande motorik och lära känna dansens grundelement. För vuxna erbjuder lektionen dansant, kreativ verksamhet tillsammans med barnet. Till lektionen kan barnet komma med en förälder, mor- eller farförälder, gudmor eller gudfar eller någon annan vuxen som är viktig för barnet. Yngre syskon kan följa med i en sele eller bärbar liggdel. Ta på er kläder ni lätt kan röra på er i.

Läs mera »
Top