Meri Seppänen

Olen pyörinyt Kipinän tanssisaleilla jo sen perustusvuodesta 2009 lähtien ja kaikenlaista olenkin siis ehtinyt Kipinä-perheen kanssa kokea! Olen itse kisannut sekä toiminut koreografina SM-kisaryhmille jo useiden vuosien ajan. Tanssinohjaajan vuosia on myös kertynyt jo 10 vuoden ajalta. Tanssinohjaajana inspiroidun tanssioppilaista, joista huokuu tanssin ilo ja jotka yrittävät parhaansa epäonnistumisistaan huolimatta. Tanssitunneilla pyrin ohjaajana luomaan kivaa fiilistä ja luovaa tekemisen meininkiä! Olen valmistunut kahteen unelma-ammattiini, jotka ovat tanssija ja fysioterapeutti. Näitä taitoja voinkin hyödyntää monipuolisesti puolin ja toisin! Vapaa-ajalla tykkään nähdä ystäviä ja perhettä sekä harrastaa erilaisia liikuntalajeja laskettelusta palloilulajeihin ja esimerkiksi vesiurheiluun. Rakkaimpana harrastuksena tällä hetkellä on vietetty aika uuden koiranpentumme kanssa! Mottoni tanssin suhteen voisi kuulua, kuten kisaparini kanssa tapaamme sanoa: Let's go with the flow! 😉

Opettajan tunnit

Esibaletti 5-6 v

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, tapoja liikkua ja rytmiikkaa. Esiopetuksella kehitetään lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: jumppapuku, tossut tai paljaat jalat

Lue lisää »

Minikipinät-startti 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä. Minikipinä-starttitunnilla vanhempi on lapsen mukana, toisin kuin minikipinöissä. Tällä tunnilla haetaan rohkeutta tanssimiseen niin vanhemman kanssa kuin välillä yksinkin.

Lue lisää »
Ylös