Meri Seppänen

Meri Seppänen on ylioppilas vuosimallia 2010 ja valmistui sen jälkeen tanssijaksi Tampereen konservatoriosta vuonna 2015. Tanssi alkoi uutena harrastuksena jalkapallon rinnalla 11-vuotiaana, kun hän vaihtoi telinevoimistelun streettanssiin. Myöhemmin kuvioihin tuli showtanssilajeja ja vuodesta 2006 lähtien hän onkin osallistunut niin performing arts kuin streettanssin SM-kisoihin saavuttaen menestystä useasti mitalisijoille saakka. Vuosien varrella tanssilajeista eniten kiehtoo nykyjazzin ja streetlajien fuusiot sekä akrobatia tanssissa, mutta nauttii kaikista tanssilajeista - baletista breakdanceen - sekä siitä, että saa kehittää itseään jatkuvasti. Meri onkin monipuolinen tanssija ja innostava tanssinopettaja.

Opettajan tunnit

Minikipinät-startti 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä. Minikipinä-starttitunnilla vanhempi on lapsen mukana, toisin kuin minikipinöissä. Tällä tunnilla haetaan rohkeutta tanssimiseen niin vanhemman kanssa kuin välillä yksinkin.

Lue lisää »

Show EK

Ryhmä harjoittelee Kipinällä 3 kertaa (75min) viikossa. Kevätkaudella pidetään joitain extratreenejä muodostelmakoreografian tiimoilta isommissa saleissa. Tunneilla harjoitellaan tanssitekniikan lisäksi mm. nykytanssia, jazz- ja showtanssia sekä discotanssia. Ryhmän harjoituskauteen kuuluu myös koreologian, improvisaation, tanssitiedon, akrobatian, ilmaisutaidon sekä kehonhuollon tunteja. Show EK – ryhmäläisiä ohjataan myös oman soolo- tai duokoreografian valmistamiseen Vaasa Dance Challengeen. Lisäksi oppilas saa valita yhden tai useamman tunnin Kipinän avoimista tunneista. Ryhmään valitut saavat halutessaan osallistua Performing Arts SM 2018 kilpailuihin aikuisten muodostelmasarjaan.

Lue lisää »

Esibaletti 5-6v

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, tapoja liikkua ja rytmiikkaa. Esiopetuksella kehitetään lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: jumppapuku, tossut tai paljaat jalat

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, tanssileikkien ja -harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

 

Lue lisää »
Ylös