Emma Takalo

Emma har dansat sedan hon var liten. Hennes dansintresse väcktes på lektioner i babybailatino när hon var tre år. När hon var fem kom även balett med i bilden. År 2005 byttes bailatinon ut mot tävlingsdans som till slut också upptog all tid från baletten. Hon slutade med tävlingsdansen 2010 när hennes danspartner flyttade bort från Vasa. Hon gav dock inte upp sina dansmål utan fortsatte dansa i Kipinäs street EK-grupp. Sedan 2010 har Emma dansat alla möjliga dansgrenar vid Kipinä, men hon känner sig som mest hemma i gatudansgrenar som fascinerar henne med sin kreativitet, sitt rörelsemönster och fria uttryck. Emma har tidigare jobbat som assistent och ordnat födelsedagskalas vid Kipinä, samt hållit danslektioner för folk i olika åldrar.

Lärarens lektioner

Start EK street

EK-grupper är till dansare som vill träna aktivt flera gånger i veckan och delta i uppvisningar, tävlingar och andra evenemang.

Mera info om EK-grupper

Läs mera »

Hip hop +25 år

Under den här energiska danslektionen går vi igenom olika streetdance stilar och vi tränar muskelkondition ock kropps koordinering. Förutom att dansa koncentrerar vi oss på att lyssna till musiken, rytmen samt att skapa en bra fiilis och uttryckningsförmåga.
Utrustning: lösa träningskläder, inneskor

Läs mera »
Top