Emma Takalo

Emma on tanssinut pienestä pitäen. Tanssiharrastus alkoi kolmevuotiaana babybailatino -tunneilta ja viisivuotiaana kuvioihin tuli mukaan baletti. Vuonna 2005 bailatinoharrastus vaihtui kilpatanssiin, joka vei lopulta kaiken ajan myös baletilta. Kilpatanssiharrastus päättyi vuonna 2010 tanssiparin muuttaessa pois Vaasasta. Tavoitteellinen tanssiminen ei kuitenkaan jäänyt siihen, vaan tanssiminen jatkui Kipinän street EK-ryhmässä. Vuodesta 2010 lähtien Emma onkin tanssinut Kipinällä monipuolisesti eri tanssilajeja, joista omimpia ovat kuitenkin katutanssilajit. Katutanssilajeissa Emmaa kiehtoo luovuus sekä liikekielen ja oman ilmaisun vapaus. Emma on toiminut aiemmin Kipinän apuopettajana, synttäriemona sekä pitänyt tunteja eri-ikäisille harrastajille.

Opettajan tunnit

Hip hop alkeet

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hiphopin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »

Hip hop / commercial jatkotaso

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hiphopin/commercialtanssin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »

Hip hop 10-12v

Tällä energisellä tanssitunnilla käydään läpi eri street-tanssityylejä, tehdään lihaskuntoa ja koordinaatiota. Tanssin lisäksi keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »
Ylös