Anna-Kaisa Niemi

Anna-Kaisa har studerat dans vid Kuula-institutet, Kungliga svenska balettskolan i Göteborg och Stockholm samt gått EK-utbildningen vid Finlands nationaloperas balettinstitut med klassisk balett och nutidsdans som huvudämnen. Hon har även utbildat sig inom bl.a. jazzdans, improvisation och drama, samt gått sommarkurser i bl.a. Köpenhamn. Anna-Kaisa har även tävlat i champion-klassen för latinamerikansk dans och standarddanser och uppträtt på otaliga evenemang. Nuförtiden dansar hon bl.a. lyrical jazz och hiphop vid Kipinä och deltar i det framgångsrika laget adults 2. Anna-Kaisa har examen i sång på musikinstitutnivå och har varit med i musikteater. Hon är filosofie magister, blivande hälsovårdare och utbildad föreningsledare vid Suomen tanssiurheiluliitto. På sina danslektioner fokuserar Anna-Kaisa på tolkning av musiken, dansglädje och kreativitet. Kom med och dansa!</div>

Lärarens lektioner

Junnu EK show (1)

EK-grupper är till dansare som vill träna aktivt flera gånger i veckan och delta i uppvisningar, tävlingar och andra evenemang.

Mera info om EK-grupper

Läs mera »

Vuxenbalett +17 år

Grundtekniken i balett med såväl stång som golvövningar. Lämpar sig både för vuxna nybörjare i balett och för dem som tidigare sysslar med dans. Balett utvecklar förmågan att kontrollera kroppens mittparti samt kropps koordinationen.
Utrustning: åtsittande träningskläder och mjuka balettossor (strumpor går också)

Läs mera »

Balett 5-6 år

Vi lär oss grundtekniken i balett med hjälp av danslekar och improvisation. På lektionerna övar vi grunder, rörelser och rytmik i balett och fokuserar även på kordination och att öva och dansa i en grupp.

Utrustning: gymnastikdräkt, trikoer, balettossor

Läs mera »

Balett & dance 7-12år

Tunnilla opetellaan sekä klassisen baletin että show- ja jazztanssin perustekniikoita elementtejä yhdistellen. Tunneilla harjoitellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta sekä pidetään hauskaa musiikista nauttien! Varusteet: omat treenivaatteet, paljain jalat tai tanssitossut

Läs mera »
Top