Anna-Kaisa Niemi

Anna-Kaisa on opiskellut tanssia Kuula-opistossa, Kungliga svenska balettskolanissa Göteborgissa ja Tukholmassa sekä Kansallisoopperan balettioppilaitoksen EK-koulutuksessa, päälajeinaan klassinen baletti ja nykytanssi. Opintoja myös mm. jazztanssissa, improvisaatiossa ja draamassa, sekä kesäkursseja esim. Kööpenhaminassa. Anna-Kaisa on myös kilpaillut latinalais- ja vakiotanssien champion-luokassa ja esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa. Nykyään hän tanssii Kipinällä mm. lyrical jazzia ja hiphopia sekä kuuluu Kipinän menestyksekkääseen adults 2 -joukkueeseen. Anna-Kaisalla on musiikkiopistotason tutkinto laulusta ja hän on ollut mukana tekemässä musiikkiteatteria. Hän on filosofian maisteri, tuleva terveydenhoitaja sekä Suomen tanssiurheiluliiton koulutettu seuraohjaaja. Anna-Kaisa korostaa tanssitunneillaan musiikin tulkintaa, tanssin iloa ja luovuutta. Tervetuloa tanssimaan!

Opettajan tunnit

Baletti 7-12v

Tunnilla opetellaan klassisen baletin perustaitoja ja -tekniikkaa, johon kuuluvat tanko- ja keskilattiaharjoitukset. Tunti sisältää myös liikkuvampia sarjoja sekä venytyksiä. Soveltuu myös muita lajeja tukevaksi treenitunniksi.
Varusteet: jumppapuku, trikoot, balettitossut

Lue lisää »

Esibaletti 5-6v

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, tapoja liikkua ja rytmiikkaa. Esiopetuksella kehitetään lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: jumppapuku, tossut tai paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös