Anna-Kaisa Niemi

Anna-Kaisa on opiskellut tanssia Kungliga Svenska Balettskolanissa Tukholmassa ja Göteborgissa, Kansallisoopperan balettioppilaitoksen EK-koulutuksessa ja sitä ennen Kuula-opistossa, päälajeinaan klassinen baletti ja nykytanssi. Opintoja myös mm. jazztanssissa, karakteritanssissa, improvisaatiossa ja draamassa, sekä kesäkursseja mm. Kööpenhaminassa. Anna-Kaisa on kilpaillut vuosia latinalais- ja vakiotanssien Champion-luokassa miehensä kanssa sekä esiintynyt lukemattomissa eri tilaisuuksissa. Anna-Kaisa opettelee alati uusia suuntia tanssiinsa ja hakee uutta virtaa mm. katutanssin maailmasta. Anna-Kaisa on saavuttanut Kipinän riveissä useita mitalisijoja duo-, pienryhmä- ja muodostelmasarjoissa sekä street- että showlajeissa. Anna-Kaisalla on musiikkiopistotason tutkinto laulusta ja musiikki on Anna-Kaisalle tärkeää tanssin ohella. Tanssinopetuksen lisäksi Anna-Kaisa työskentelee terveydenhoitajana. Koulutukseltaan hän on myös filosofian maisteri ja Suomen tanssiurheiluliiton koulutettu seuraohjaaja. Anna-Kaisa korostaa tanssitunneillaan musiikin tulkintaa, tanssin iloa ja luovuutta tekniikkaa unohtamatta. Tervetuloa tanssimaan!

Opettajan tunnit

Latino show

Latino show yhdistelee kilpatanssin latinalaistansseista tuttuja tanssilajeja (samba, cha cha, rumba, paso doble ja jive) showtanssin elementteihin. Tunneilla opetellaan lattareiden ja showtanssin perustekniikkaa ihanista rytmeistä nauttien.

Varusteet: Rennot treenivaatteet, paljaat jalat tai sukat

Lue lisää »

Musikaalijazz

Musikaalijazz on tanssitunti, jossa treenataan jazztanssin tekniikkaa ja sukelletaan musikaalitanssin maailmaan! Tunti sopii sekä aloittelijoille, jotka haluavat haastaa itseään, että kokeneemmillekin tanssijoille, jotka haluavat kehittää ilmaisuaan! Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta sekä vauhdikkaasta musikaalikoreografiasta!

Lue lisää »

Esibaletti 5-6v

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, tapoja liikkua ja rytmiikkaa. Esiopetuksella kehitetään lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: jumppapuku, tossut tai paljaat jalat

Lue lisää »

Baletti

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Soveltuu baletin vasta-alkajille sekä jo tanssia harrastaneille. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »
Ylös