Anna-Kaisa Niemi

Anna-Kaisa on opiskellut tanssia Kungliga svenska balettskolanissa Tukholmassa ja Göteborgissa, Kansallisoopperan balettioppilaitoksen EK-koulutuksessa ja sitä ennen Kuula-opistossa, päälajeinaan klassinen baletti ja nykytanssi. Opintoja myös mm. jazztanssissa, karakteritanssissa, improvisaatiossa ja draamassa, sekä kesäkursseja mm. Kööpenhaminassa. Anna-Kaisa on kilpaillut vuosia latinalais- ja vakiotanssien champion-luokassa Rollingin riveissä miehensä kanssa sekä esiintynyt lukemattomissa eri tilaisuuksissa. Anna-Kaisa opettelee alati uusia suuntia tanssiinsa ja hakee uutta virtaa mm. katutanssin maailmasta. Anna-Kaisa kuuluu Kipinän menestyksekkääseen adults 2 -joukkueeseen. Anna-Kaisalla on musiikkiopistotason tutkinto laulusta ja musiikki on Anna-Kaisalle tärkeää tanssin ohella. Koulutukseltaan hän on terveydenhoitaja, filosofian maisteri, sekä Suomen tanssiurheiluliiton koulutettu seuraohjaaja. Anna-Kaisa korostaa tanssitunneillaan musiikin tulkintaa, tanssin iloa ja luovuutta. Tervetuloa tanssimaan!

Opettajan tunnit

Latino show

Latino show yhdistelee kilpatanssin latinalaistansseista tuttuja tanssilajeja (samba, cha cha, rumba, paso doble ja jive) showtanssin elementteihin. Tunneilla opetellaan lattareiden ja showtanssin perustekniikkaa ihanista rytmeistä nauttien.

Varusteet: Rennot treenivaatteet, paljaat jalat tai sukat

Lue lisää »

Baletti & dance 7-12v

Tunnilla opetellaan sekä klassisen baletin että show- ja jazztanssin perustekniikoita elementtejä yhdistellen. Tunneilla harjoitellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta sekä pidetään hauskaa musiikista nauttien! Varusteet: omat treenivaatteet, paljain jalat tai tanssitossut

Lue lisää »

Esibaletti 5-6v

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, tapoja liikkua ja rytmiikkaa. Esiopetuksella kehitetään lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: jumppapuku, tossut tai paljaat jalat

Lue lisää »

Aikuisbaletti +17v

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Soveltuu aikuisille baletin vasta-alkajille sekä jo tanssia harrastaneille. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »
Ylös