Anna-Kaisa Niemi

Anna-Kaisa on opiskellut tanssia Kuula-opistossa, Kungliga svenska balettskolanissa Göteborgissa ja Tukholmassa sekä Kansallisoopperan balettioppilaitoksen EK-koulutuksessa, päälajeinaan klassinen baletti ja nykytanssi. Opintoja myös mm. jazztanssissa, improvisaatiossa ja draamassa, sekä kesäkursseja esim. Kööpenhaminassa. Anna-Kaisa on myös kilpaillut latinalais- ja vakiotanssien champion-luokassa ja esiintynyt lukuisissa eri tilaisuuksissa. Nykyään hän tanssii Kipinällä mm. lyrical jazzia ja hiphopia sekä kuuluu Kipinän menestyksekkääseen adults 2 -joukkueeseen. Anna-Kaisalla on musiikkiopistotason tutkinto laulusta ja hän on ollut mukana tekemässä musiikkiteatteria. Hän on filosofian maisteri, tuleva terveydenhoitaja sekä Suomen tanssiurheiluliiton koulutettu seuraohjaaja. Anna-Kaisa korostaa tanssitunneillaan musiikin tulkintaa, tanssin iloa ja luovuutta. Tervetuloa tanssimaan!

Opettajan tunnit

Taaperotanssi 1-2v (vanhempi-lapsitunti)

Tanssileikkiin ja luovaan tanssiin perustuva lapsen (1-2v) ja aikuisen yhteinen tanssituokio. Ryhmässä liikutaan lapsen ehdoilla monipuolisesti erilaisten mielikuvien, lorujen ja musiikin innoittamana. Taaperotanssin tavoitteita ovat lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen, perusliikuntataitojen kehittäminen ja tanssin peruselementteihin tutustuminen. Aikuiselle tunti tarjoaa tanssillista, luovaa toimintaa lapsen kanssa. Tunnille voi tulla oman vanhemman, isovanhemman, kummin tai muun tärkeän aikuisen kanssa. Pikkusisaruksen voi ottaa mukaan kantorepussa tai kantokopassa. Tunnille puetaan vaatteet, joissa on helppo liikkua

Lue lisää »

Baletti 7-12v

Tunnilla opetellaan klassisen baletin perustaitoja ja -tekniikkaa, johon kuuluvat tanko- ja keskilattiaharjoitukset. Tunti sisältää myös liikkuvampia sarjoja sekä venytyksiä. Soveltuu myös muita lajeja tukevaksi treenitunniksi.
Varusteet: jumppapuku, trikoot, balettitossut

Lue lisää »

Esibaletti 5-6v

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, tapoja liikkua ja rytmiikkaa. Esiopetuksella kehitetään lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: jumppapuku, tossut tai paljaat jalat

Lue lisää »

Aikuisbaletti +17v

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Soveltuu aikuisille baletin vasta-alkajille sekä jo tanssia harrastaneille. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös