Aaron Saira

Aaron började dansa som 4-åring vid Sonja Tammelan Tanssiopisto (numera Lappeenrannan tanssiopisto). Medan han bodde i Kina 2006‒2008 dansade han bl.a. balett. Efter det har han tagit lektioner i såväl balett, som nutids- och jazzdans. Aaron har även deltagit i specialutbildningen vid Nationaloperans balettinstitut. År 2018 tog han dansarexamen vid nutidsdanslinjen vid Svenska kungliga baletthögskolan. Aaron har avlagt arbetspraktik i svenska dansensembler såsom Dans i Nord, Cullberg ballet, Kungliga Operan och Gottsunda dans & teater.

Lärarens lektioner

Jumps & turns medelnivå

På J&T timmen gör vi olika teknik och kordinations övningar och i slutdelen av timmen tränar vi piruett- och hoppserier. Denhär lektionen är bra för dansarens balans och kordination. Timmen passar till alla som vill vara mångsidiga dansare.

Läs mera »

Lyrical jazz 10-12 år

Under lektionen lär vi oss tekniker i jazzdans och modern dans genom olika dansserier. På danstimmen utnyttjar man kroppens egna tyngdkraft, olika nivåer och dimensioner. Vi övar oss även under lektionen på uttryckningsförmåga.

Läs mera »

Vuxenbalett +17 år

Grundtekniken i balett med såväl stång som golvövningar. Lämpar sig både för vuxna nybörjare i balett och för dem som tidigare sysslar med dans. Balett utvecklar förmågan att kontrollera kroppens mittparti samt kropps koordinationen.
Utrustning: åtsittande träningskläder och mjuka balettossor (strumpor går också)

Läs mera »

Balett 75min!

Grundtekniken i balett med såväl stång som golvövningar. Lämpar sig både för  nybörjare i balett och för dem som tidigare sysslar med dans. Balett utvecklar förmågan att kontrollera kroppens mittparti samt kropps koordinationen.
Utrustning: åtsittande träningskläder och mjuka balettossor (strumpor går också)

Läs mera »
Top