Aaron Saira

Aaron aloitti tanssiharrastuksen 4-vuotiaana Sonja Tammelan Tanssiopistolla (nykyinen Lappeenrannan tanssiopisto). Hän asui Kiinassa vuosina 2006-2008 ja siellä ollessaan tanssi mm. balettia. Tämän jälkeen kokemusta on tullut niin baletti-, nyky- ja jazztanssitunneilta. Aaron on ollut mukana myös Kansallisoopperan balettioppilaitoksen EK-koulutuksessa. Vuonna 2018 hän valmistui ammattitanssijaksi Ruotsin kuninkaallisen balettikoulun nykytanssilinjalta. Aaron on ollut työharjoittelussa ruotsalaisissa tanssiryhmissä kuten Dans i Nord, Cullberg ballet, Kungliga Operan ja Gottsunda dans & teater.

Opettajan tunnit

Jumps & turns alkeisjatko

Tällä tunnilla harjoitellaan hyppyjä ja piruetteja sekä niihin liittyvää tekniikkaa, harjoitteita ja koreografioita! Erinomainen oheistreenitunti show-, jazz- ja nykytanssia harrastaville sekä kaikille jotka haluavat kehittää omaa tanssitekniikkaa!

Varusteet: joustavat treenivaatteet ja sukat

Lue lisää »

Baletti 75min jatkotaso

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »

Lyrical jazz alkeet

Tunneilla yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, opetellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta. Tehdään tekniikkaharjoituksia, harjoitellaan hyppyjä ja piruetteja sekä haetaan omaa tyyliä tekemiseen. Musiikit ovat monipuolisesti perinteisestä tämän päivän hitteihin. Jokaisella tunnilla tehdään tanssisarjaa.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain jaloin
Lue lisää »

Baletti +13v

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Soveltuu aikuisille baletin vasta-alkajille sekä jo tanssia harrastaneille. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »
Ylös