Aaron Saira

Aaron aloitti tanssiharrastuksen 4-vuotiaana Sonja Tammelan Tanssiopistolla (nykyinen Lappeenrannan tanssiopisto). Hän asui Kiinassa vuosina 2006-2008 ja siellä ollessaan tanssi mm. balettia. Tämän jälkeen kokemusta on tullut niin baletti-, nyky- ja jazztanssitunneilta. Aaron on ollut mukana myös Kansallisoopperan balettioppilaitoksen EK-koulutuksessa. Vuonna 2018 hän valmistui ammattitanssijaksi Ruotsin kuninkaallisen balettikoulun nykytanssilinjalta. Aaron on ollut työharjoittelussa ruotsalaisissa tanssiryhmissä kuten Dans i Nord, Cullberg ballet, Kungliga Operan ja Gottsunda dans & teater.

Opettajan tunnit

Baletti 13-16v

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Soveltuu baletin vasta-alkajille sekä jo tanssia harrastaneille. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä. Tunti soveltuu erinomaisesti show-, jazz- ja nykytanssijoille lisätreenitunniksi tanssitekniikan kehittämiseen.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »

Lyrical jazz 10-12v

Tunneilla yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, opetellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta. Tehdään tekniikkaharjoituksia, harjoitellaan hyppyjä ja piruetteja sekä haetaan omaa tyyliä tekemiseen. Musiikit ovat monipuolisesti perinteisestä tämän päivän hitteihin. Jokaisella tunnilla tehdään tanssisarjaa.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain jaloin
Lue lisää »

Baletti

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Soveltuu baletin vasta-alkajille sekä jo tanssia harrastaneille. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »

Aikuisbaletti +17v

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Soveltuu aikuisille baletin vasta-alkajille sekä jo tanssia harrastaneille. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »
Ylös