Laura Lindstedts workshoppar 4.-5.12.

Laura Lindstedt kommer till Kipinä i december! 

Under två dagar tränar vi hip hop teknik och olika koreografier med Laura! Kurser är för ungdomar och vuxna. Välkommen med!

 

LÖR 4.12.

kl 14.30-15.45 hip hop nybörjare/medelnivå

kl 15.45-17.00 hip hop grooves / teknik

kl 17.15-18.30 hip hop avancerad

SÖN 5.12.

kl 11-12.15 hip hop nybörjare/medelnivå

kl 12.15-13.30 hip hop grooves / teknik

kl 13.45-15 hip hop avancerad

 

Priser (priser för EK-elever)

1 kurs (2x75min) = 35€ (30€)

2 kurser (4x75min) = 55€ (45€)

Kurser ska betalas (kort/mobilepay/tyky-sedlar) före timmen börjar.

Anmäla dig med via text meddelande, whatsapp, e-post eller direkt åt din danslärare / kansliet!

 

 

Laura Lindstedt on Helsingissä asuva tanssija, koreografi ja tanssinopettaja sekä uuden tanssialan toimijan WEAREKREATIV:in toinen omistaja. Monipuolisen tanssitaustan omaava Laura on vuosien mittaan keskittynyt treenaamaan eniten katutanssilajeja, päälajinaan Hip Hoppia, ja pyrkiikin hakemaan inspiraatiota ja oppeja ahkerasti suomalaisilta ja ulkomaalaisilta lajin huipuilta. Hip Hop tanssin lisäksi Laura kokee tärkeäksi myös päivittää jatkuvasti osaamistaan ja ymmärrystään katutanssista osana laajempaa Hip Hop kulttuuria. Aktiivisen treenaamisen myötä kilpailukokemusta on kertynyt runsaasti sekä tanssijan, että koreografin ja valmentajan roolissa niin SM-kilpailuista kuin myös pienemmistä aluekilpailuista ja battleista, aina vuodesta 2004 alkaen. Esiintymis- sekä koreografiointikokemusta on kertynyt vuosien varrella myös niin tv-ohjelmissa, musiikkivideoilla kuin kotimaisten artistien taustalla esiintymisistä.

Opettajana ja koreografina Laura on toiminut vuodesta 2013. Tunneilla keskitytään tasapuolisesti tekniikkaan, koreografioiden tanssimiseen ja freestylen treenaamiseen. Freestylea ja tekniikkaa treenataan erilaisten harjoitteiden avulla, jotka kehittävät tanssijoiden luovuutta ja tukevat oman tyylin löytämisessä.