Laura Lindstedtin workshopit 4.-5.12.

Laura Lindstedtin workshopit Kipinällä joulukuussa!

Kahden päivän aikana treenataan hip hopin tekniikkaa ja koreografioita Lauran johdolla 😎 Alkeisjatko tarkoitettu jo jonkin verran tanssia harrastaneille ja jatkotaso edistyneemmille oppilaille. Alaikäraja tunneille on noin 12v, yläikärajaa ei ole 🙂  Kaikki rohkeasti mukaan oppimaan uutta ja inspiroitumaan!

 

LA 4.12.

klo 14.30-15.45 hip hop alkeisjatko

klo 15.45-17.00 hip hop grooves / tekniikka

klo 17.15-18.30 hip hop jatkotaso

SU 5.12.

klo 11-12.15 hip hop alkeisjatko

klo 12.15-13.30 hip hop grooves / tekniikka

klo 13.45-15 hip hop jatkotaso

 

Hinnat (suluissa hinnat EK-oppilaille)

1 kurssi (2x75min) = 35€ (30€), eli esim. hip hop grooves la&su

2 kurssia (4x75min) = 55€ (45€)

Ilmoittaudu mukaan tekstarilla tai whatsappin kautta (0504441034), sähköpostitse info@tanssikipina.fi tai suoraan toimistolle/omalle opettajalle. Maksu suoritetaan toimistolle (kortti/mobilepay/tykysetelit) ennen tuntien alkua.

 

Laura Lindstedt on Helsingissä asuva tanssija, koreografi ja tanssinopettaja sekä uuden tanssialan toimijan WEAREKREATIV:in toinen omistaja. Monipuolisen tanssitaustan omaava Laura on vuosien mittaan keskittynyt treenaamaan eniten katutanssilajeja, päälajinaan Hip Hoppia, ja pyrkiikin hakemaan inspiraatiota ja oppeja ahkerasti suomalaisilta ja ulkomaalaisilta lajin huipuilta. Hip Hop tanssin lisäksi Laura kokee tärkeäksi myös päivittää jatkuvasti osaamistaan ja ymmärrystään katutanssista osana laajempaa Hip Hop kulttuuria. Aktiivisen treenaamisen myötä kilpailukokemusta on kertynyt runsaasti sekä tanssijan, että koreografin ja valmentajan roolissa niin SM-kilpailuista kuin myös pienemmistä aluekilpailuista ja battleista, aina vuodesta 2004 alkaen. Esiintymis- sekä koreografiointikokemusta on kertynyt vuosien varrella myös niin tv-ohjelmissa, musiikkivideoilla kuin kotimaisten artistien taustalla esiintymisistä.

Opettajana ja koreografina Laura on toiminut vuodesta 2013. Tunneilla keskitytään tasapuolisesti tekniikkaan, koreografioiden tanssimiseen ja freestylen treenaamiseen. Freestylea ja tekniikkaa treenataan erilaisten harjoitteiden avulla, jotka kehittävät tanssijoiden luovuutta ja tukevat oman tyylin löytämisessä.