Kipinäs våruppvisningar 30.4.

Kipinäs våruppvisningar MEMORABLE DAYS ordnas 30.4.2022 i Botniahallen

Det ska vara fyra olika uppvisningar: kl 10, 12, 14 ja 16.  Inga generalrepetioner. Dansare träffar sin danslärare 30min före uppvisningen framför Botniahallen!

Viktigt! Här hittar du ordningen i vilken dansnumren uppförs i de olika föreställningarna och info om uppvisningskläder:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yNwDn84ZSf08J8dUWMrJrnNxD1EYf81fb472EHTpSJU/edit?usp=sharing

 

Biljettförsäljning börjar 20.4. här : www.lyyti.in/kevatnaytos2022

Vi rekommenderar att ni köper biljetter i förväg eftersom antalet platser är begränsat. Om det blir biljetter över säljer vi dem även vid dörren. Eleverna får komma utan att betala och följa med uppträdandena! Du är väl noggrann när du köper förhandsbiljetter och kontrollerar att du säkert får biljetter till rätt föreställning! Ingen returrätt på förhandsbiljetter. Uppvisningarna har ingen paus, men Tanssikipinä ry säljer kaffe och bakverk i aulan. Vi hoppas att ni har tid att dricka kaffe före/efter uppvisningen och på så sätt stöda föreningens verksamhet. Du kan även köpa med dig bakverk hem!

 

Du som uppträder i uppvisningen behöver ingen biljett.

Vi har reserverat platser för dem som är med och uppträder bredvid scenen. De som uppträder kan titta på resten av uppvisningen först efter att de själva uppträtt! Under barnuppvisningen (kl. 10) sitter barnen vid sidan om scenen med sin egen lärare under hela uppvisningen. Obs. Dansarna kan även titta på andra uppvisningar är sin egen från platserna bredvid scenen (utan biljett) ifall till exempel ett syskon uppträder i en annan uppvisning.