Kipinän kevätnäytökset

Kipinän kevätnäytökset järjestetään Botniahallissa lauantaina 30.4.2022

Luvassa on neljä näytöstä: klo 10, 12, 14 ja 16. Ei kenraaliharjoituksia.

Lipunmyynti alkaa 20.4. osoitteessa: www.lyyti.in/kevatnaytos2022

TÄRKEÄÄ! Täältä näet missä näytöksessä kukin ryhmä esiintyy sekä ryhmäkohtaiset tiedot esiintymisvaatteista:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yNwDn84ZSf08J8dUWMrJrnNxD1EYf81fb472EHTpSJU/edit?usp=sharing

Tällä kertaa näytöspäivä on poikkeuksellisen aikaisin, sillä toukokuun viikonloppuina Kipinän tanssijat koreografeineen ovat edustamassa eri lajien SM/IKM-kilpailuissa! Pääsemme onneksi aloittamaan kevätnäytöspäivän jo aamusta!
Näytöspäivänä 30.4. pidetään aikuisbalettitunti normaalisti.
INFOA NÄYTÖKSISSÄ ESIINTYVILLE: 

Ryhmät tapaavat 30min ennen oman näytöksen alkua Botniahallin edessä, pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella olevan oven luona, josta on kulku pukutiloihin. Ohjaajat tulevat hakemaan oppilaita siitä edestä ja ryhmä siirtyy yhdessä pukutiloihin ja sieltä lämmittelemään. Näytöksen jälkeen oppilaat ”palautetaan” ulko-ovien luo. Olisi hyvä tietää saapuessa, että missä tanssiryhmässä lapsi tanssii / missä esityksessä on mukana 🙂  Ohjaajille on myös hyvä mainita, mikäli oppilas on mukana useammassa numerossa, niin autamme vaatteiden vaihdon, siirtymien ym. kanssa.

 

Lippujen ennakkomyynti näytöksiin tapahtuu 20.4. lähtien / Biljettförsäljning börjar 20.4. här: www.lyyti.in/kevatnaytos2022

Kehotamme ostamaan liput ennakkoon, sillä paikkoja on rajoitetusti. Jos lippuja jää jäljelle, myymme niitä myös ovelta. Olethan tarkkana ennakkolippuja ostettaessa että ostat liput varmasti oikeaan näytökseen! Ennakkolipuilla ei palautusoikeutta. Näytöksissä ei ole väliaikaa, mutta Tanssikipinä ry myy kahvia ja leivonnaisia aulassa. Toivomme että ehditte jäädä kahville ennen/jälkeen näytöksen ja tukea näin yhdistyksemme toimintaa. Leivonnaisia on myytävänä myös kotiin vietäviksi!

Näytöksissä esiintyvät eivät tarvitse lippua näytöksiin.

Esiintyjille on varattu paikat lavan reunalta. Esiintyjät voivat jäädä seuraamaan muita oman näytöksensä esityksiä vasta oman esityksensä jälkeen! Lasten näytöksessä (klo10) lapset istuvat lavan reunalla oman opettajan kanssa koko näytöksen ajan. Huom. Tanssija voi halutessaan tulla seuraamaan (ilman lippua) myös toisia näytöksiä lavan reunalta, mikäli esimerkiksi sisar tanssii toisessa näytöksessä.