Tervetuloa mukaan Kipinän kesäkaudelle!

Luvassa on kolmen kerran kursseja eri lajeista nuorille ja aikuisille, lasten tanssitunteja torstaisin sekä vierailevien tanssiopettajien Laura Lindstedtin ja Lotta Kyllösen workshopit!

KESÄKAUDEN AIKATAULU

Kolmen päivän kurssit nuorille ja aikuisille:

VIIKKO 22 ma-ke:

klo 17-18 balettitekniikka avoin taso (Aaron)

klo 18-19 latino show avoin taso (Anna-Kaisa)

klo 19-20 hip hop grooves / tekniikka avoin taso (Ida)

VIIKKO 23 ma-ke:

klo 17-18 hip hop jatkotaso (Pake)

klo 18-19 commercial avoin taso (Pake)

klo 19-20 contemporary fusion jatkotaso (Jepa)

VIIKKO 24 ma-ke:

klo 17-18 lyrical jazz avoin taso (JennaLi)

klo 18-19 lyrical jazz jatkotaso (JennaLi)

klo 19-20 hip hop avoin taso (MeriL)

TORSTAITUNNIT (viikot 22-24):

klo 17-18 dance attack! (JennaLi)

klo 18-19 venyttely (JennaLi)

HOKS! Voimassaolevat korvausliput käyvät vain torstain tunneille!

KURSSIEN ESITTELYT:

Contemporary fusion:

Tunti on yhdistelmä hip hoppia ja nykytanssia ja perusteellisen lämmittelyn jälkeen tehdään koreografiaa omaa tanssityyliä unohtamatta.

Balettitekniikka:

Tunneilla harjoitellaan baletin perusteita. Baletissa keskeisiä asioita ovat kehon hallinta, koordinaatio ja liikkuvuus, joita harjoittelemme tunneilla. Tuntirakenne koostuu harjoitteista tangon äärellä ja keskilattialla. Tuntien lopussa opetellaan lyhyt koreografia jostakin tunnetusta baletista. Kurssi soveltuu hyvin sekä aloittelijoille että balettia jo harrastaneille. Rohkeasti mukaan baletin pariin!

Latino show:

Tunnilla pääset nauttimaan rytmeistä ja tutustumaan latino shown maailmaan, jossa yhdistellään kilpatanssista tuttuja latinalaistansseja (samba, chacha, rumba, paso doble ja jive) showtanssin elementteihin. Tunnilla tehdään lämmittelyt, salin poikki eteneviä tanssillisia harjoitteita sekä loppusarjaa. Tunti soveltuu sekä vasta-alkajille että jo pidempään tanssineille. Tunnilla keskitytään rytmiikkaan, vartalon käyttöön sekä ilmaisuun. Päälle rennot vaatteet ja paljaat jalat. Tervetuloa tanssimaan!

Hip hop / Meri:

Tällä avoimella hip hop -tunnilla keskitytään lajin perustekniikkaan. Käymme läpi tekniikka -ja liikeharjoituksia sekä niiden itsenäistä variointia. Kaikki ovat tervetulleita tunnille aikaisemmasta kokemuksesta tai sen puutteesta riippumatta, sillä oppilas saa vaikuttaa tason haastavuuteen itse. Tunti koostuu alkulämmittelystä, tekniikkaosiosta ja koreografian harjoittelusta. Toiveena on, että oppilaat pääsevät nauttimaan hyvästä fiiliksestä, kehittämään omaa tyyliään ja oppimaan lajin perusteita.

Hiphop / Pauliina:

Tunneilla keskitytään hip hop koreografian työstämiseen. Jatkotason tunnilla on hyvä olla hip hopin tekniikka ja perusteet jo hallussa.

Commercial:

Tunti sopii kaikentasoisille ja eri lajitaustan omaaville tanssijoille. Kolmen päivän ajan keskitytään oman esiintyjyyden löytämiseen ja koreografian työstämiseen.

Lyrical jazz:

Tunnilla yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, sekä opetellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta. Pääpaino kesätunnilla on koreografian työstämisessä, mutta teemme myös jonkin verran tekniikkaa, lihaskuntoa ja venyttelyä.

Hip hop tekniikka / grooves:

Tällä kurssilla harjoitellaan hip hop tekniikkaa erilaisten harjoitteiden avulla. Tunti soveltuu eri tasoisille harrastajille – kuitenkin hieman perusteita tulisi jo omata. Tunneilla tehdään myös koreografiaa, jossa opittuja grooveja ja steppejä yhdistellään – ja hiki tulee!

LASTENTANSSITUNNIT torstaisin viikoilla 22-24:

klo 17-17.45 minikipinät 3-5v

klo 17.45-18.30 dance 6-9v

Ohjaajina Reija Penttinen ja Milla Halla-Aho

Lisäksi kesän huikea TREENIVIIKONLOPPU 16.-17.6!

PE 16.6. workshopit Lotta Kyllösen johdolla:

klo 16.15-17.30 discodance jatkotaso

klo 17.30-18.45 lyrical jatkotaso

klo 18.45-20 commercial alkeisjatko

LA 17.6. workshopit Laura Lindstedtin johdolla:

klo 12.00-13.15 hip hop koreo alkeisjatko

klo 13.15-14.30 hip hop tekniikka, avoin taso

klo 14.45-16 hip hop koreo jatkotaso

ILMOITTAUDU mukaan : www.lyyti.in/kesakausi23

Huom. Mikäli haluat tehdä muutoksia ilmoittautumiseesi, älä täytä lomaketta uudestaan vaan laita meille mailia info@tanssikipina.fi

Tervetuloa Kipinälle kesälläkin!