VDC 2022 ennakkoinfoa!

 
VDC eli Vaasa Dance Challenge järjestetään jälleen lokakuun viimeisenä viikonloppuna Vaasassa! Lauantaina 29.10. on luvassa avoin koreografiakatsemus Variskan koululla, jonne voi osallistua soololla, duolla, pienryhmällä tai isommallakin kokoonpanolla. Kaikki tanssilajit ovat tervetulleita 💕Jokainen esitys saa raadilta kirjallisen palautteen ja vaikuttavimmat esitykset palkitaan stipendein ja kunniamaininnoin. Päivän aikana käydään myös katutanssifreestylebattleja! Ilmoittautuminen katselmukseen alkaa 15.9. 💪 Sunnuntaina 30.10. on luvassa vierailevien tanssinopettajien workshoppeja! Lisää infoa tapahtumasta tulossa myöhemmin, joten pysy kuulolla 🔥 Tervetuloa mukaan tanssinharrastajat ympäri Suomea! 🥰

 

///

VAASA DANCE CHALLENGE on avoin valtakunnallinen tanssitapahtuma, joka on suunnattu kaikille tanssinharrastajille ja tanssiryhmille! Katselmukseen voi osallistua soolo-, duo- tai ryhmäkoreografialla tai freestylella. Sama tanssija voi osallistua useampaankin tanssisarjaan.

VDC kannustaa tanssijoita myös luomaan itse oman teoksensa, ilman suurta sääntöviidakkoa. Ja mikä tärkeintä – kyseessä on katselmus, ei kilpailu. Raati jakaa vaikuttavimmille esityksille ja tanssijoille stipendejä, kunniamainintoja sekä tuotepalkintoja. Raati antaa myös kaikista koreografioista kirjallista palautetta. Järjestävinä tahoina toimivat tanssikoulu Kipinä yhdessä vanhempainyhdistyksensä kanssa. Koreografia voi olla osallistujien oma tai ulkopuolisen tekemä.

Freestylesarjaan ilmoittaudutaan paikan päällä – osallistuminen ei maksa erikseen mitään, mutta edellyttää joko pääsylipun ostamista tai katselmukseen osallistumista.

Katselmuksen tapahtumapaikka on Variskan koulu.

www.vaasanpaikallisliikenne.fi löytyy bussiaikataulut esimerkiksi keskustan suunnasta matkaaville.

TAPAHTUMAN AIKATAULU JA MUUTA INFOA PÄIVITETÄÄN LÄHIAIKOINA, PYSY KUULOLLA 🙂