VAASA DANCE CHALLENGE 2018

Tervetuloa Vaasaan lokakuun viimeisenä viikonloppuna 🙂

V A A S A D A N C E C H A L L E N G E on avoin valtakunnallinen tanssitapahtuma, joka on suunnattu kaikille tanssinharrastajille ja tanssiryhmille. Katselmukseen voi osallistua soolo-, duo- tai ryhmäkoreografialla tai freestylella. Sama tanssija voi osallistua useampaankin tanssisarjaan. Katselmuksen raati antaa kaikista koreografioista kirjallista palautetta.

Tanssikatselmus järjestetään Variskan koululla LA 27.10, esiintymisalueen koko noin 14x12m (musta tanssimatto). Workshoppeja pidetään tanssikoulu Kipinän tiloissa SU 28.10. Aiempina vuosina (2011-2017) VDC on kerännyt satoja tanssijoita yhteen, tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta. Mukana on ollut edustettuna niin koululaisryhmiä, tanssikouluja, urheiluseuroja kuin tanssin ammattilaisiakin joka puolelta Suomea. Tanssilajeina on nähty mm. nykytanssia, katutanssilajeja, disco- ja showtanssia. VDC on saanut kiitosta hyvän tunnelman tanssitapahtumana! Järjestävinä tahoina toimivat tanssikoulu Kipinä yhdessä vanhempainyhdistyksensä kanssa.

VDC kannustaa tanssijoita myös luomaan itse oman teoksensa, ilman suurta sääntöviidakkoa. Ja mikä tärkeintä – kyseessä on katselmus, ei kilpailu. Raati jakaa vaikuttavimmille esityksille ja tanssijoille stipendejä, kunniamainintoja sekä tuotepalkintoja.

Katselmuksen sarjat:

* SOOLOT JA DUOT ALLE 15v, tanssijoiden oma koreografia, kesto noin 1-3min
* SOOLOT JA DUOT ALLE 15v, koreografia ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto noin 1-3min
* SOOLOT JA DUOT YLI 15v, koreografia oma tai ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto noin 1-3min
* RYHMÄT ALLE 15v (väh. 3 tanssijaa, ei ylärajaa) koreografia oma tai ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto noin 2-4min
* RYHMÄT YLI 15v (väh. 3 tanssijaa, ei ylärajaa), koreografia oma tai ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto noin 2-4min
* KATUTANSSIFREESTYLESKABA alle 15v
* KATUTANSSIFREESTYLESKABA yli 15v

Osallistumismaksu on 15€/henkilö tai 10€ ainoastaan ryhmäsarjaan osallistuvalta. Osallistumismaksu peritään tapahtumapaikalla tai mikäli tanssikoulu/seura hoitaa maksut, könttäsumma voidaan laskuttaa taholta etukäteen. Osallistumismaksun maksaneet tanssijat eivät tarvitse pääsylippua tapahtumaan ja saavat workshopit alennettuun hintaan!

Ilmoittautuminen avautuu syyskuun alussa 🙂

Freestylesarjaan ilmoittaudutaan paikan päällä – osallistuminen ei maksa erikseen mitään, mutta edellyttää joko pääsylipun ostamista tai katselmukseen osallistumista.

Tapahtumapaikka on Variskan koulu, Vanhan Vaasan katu 20, 65370 Vaasa. www.vaasanpaikallisliikenne.fi löytyy bussiaikataulut esimerkiksi keskustan suunnasta matkaaville.

VDC raati
Vuoden 2018 tapahtuman raati julkaistaan lähempänä. Samoin tiedot workshopeista ym infoa 🙂

Ylös