VAASA DANCE CHALLENGE

V A A S A D A N C E C H A L L E N G E on avoin valtakunnallinen tanssitapahtuma, joka on suunnattu kaikille tanssinharrastajille ja tanssiryhmille. Katselmukseen voi osallistua soolo-, duo- tai ryhmäkoreografialla tai freestylella ja tanssija voi osallistua useampaankin tanssisarjaan. Katselmuksen raati antaa kaikista esityksistä kirjallista palautetta.

Tanssikatselmus järjestetään Variskan koululla, tanssimaton koko noin 14x12m. Aiempina vuosina (2011-2017) VDC on kerännyt vuosittain satoja tanssijoita yhteen lokakuun viimeisenä viikonloppuna (viimeksi 28-29.10.2017). Mukana edustettuna niin koululaisryhmiä, tanssikouluja, urheiluseuroja kuin tanssin ammattilaisiakin joka puolelta Suomea. Tanssilajeina on nähty mm. nykytanssia, katutanssilajeja, disco- ja showtanssia. VDC on saanut kiitosta hyvän tunnelman tanssitapahtumana! Järjestävinä tahoina toimivat tanssikoulu Kipinä yhdessä vanhempainyhdistyksen kanssa.

VDC kannustaa tanssijoita myös luomaan itse oman teoksensa, ilman suurta sääntöviidakkoa. Ja mikä tärkeintä – kyseessä on katselmus, ei kilpailu. Raati jakaa vaikuttavimmille esityksille ja tanssijoille stipendejä, kunniamainintoja sekä tuotepalkintoja. Joka vuonna olemme saaneet apurahoja sekä yrityksiä tukemaan mukaan tapahtumaa!

Tietoa viime vuoden sarjoista, ilmoittautumisesta ym:

Katselmuksen sarjat (2017):

* LITTLE STARS – SOOLOT JA DUOT ALLE 15v, tanssijoiden oma koreografia, kesto 1-3min
* SOOLOT JA DUOT ALLE 15v, koreografia ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto 1-3min
* SOOLOT JA DUOT YLI 15v, koreografia oma tai ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto 1-3min
* RYHMÄT ALLE 15v (väh. 3 tanssijaa, ei ylärajaa) koreografia oma tai ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto 2-4min
* RYHMÄT YLI 15v (väh. 3 tanssijaa, ei ylärajaa), koreografia oma tai ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto 2-4min
* KATUTANSSIFREESTYLESKABA alle 15v
* KATUTANSSIFREESTYLESKABA yli 15v

Osallistumismaksu on 15€/henkilö tai 10€ ainoastaan ryhmäsarjaan osallistuvalta. Osallistumismaksu peritään tapahtumapaikalla tai mikäli tanssikoulu/seura hoitaa isomman ryhmän maksut, könttäsumma voidaan laskuttaa taholta. Osallistumismaksun maksaneet tanssijat eivät tarvitse pääsylippua tapahtumaan ja saavat workshopit alennettuun hintaan!

Freestylesarjaan ilmoittaudutaan paikan päällä – osallistuminen ei maksa erikseen mitään, mutta edellyttää joko pääsylipun ostamista tai katselmukseen osallistumista. DJ:nä toimii DJ Neveready.

Tapahtumapaikka on Variskan koulu, Vanhan Vaasan katu 20, 65370 Vaasa. www.vaasanpaikallisliikenne.fi löytyy bussiaikataulut esimerkiksi keskustan suunnasta matkaaville.

VDC raati

Viime vuonna Vaasa Dance Challengen raadissa olivat Lilli Huttula, Satu Rönnlöf ja Lotta Kyllönen. Raati antoi palautetta kaikista koreografiakatselmuksen esityksistä. Tapahtuman yhteydessä pidettiin myös workshoppeja raatilaisten johdolla!

Kysymykset/lisätietoa: info@tanssikipina.fi

Tervetuloa Vaasa Dance Challengeen taas syksyllä 2018!

Ylös