VUODEN 2020 VAASA DANCE CHALLENGE PERUTAAN VALLITSEVAN KORONATILANTEEN VUOKSI. Emme voi taata turvallista tapahtumaa suljetussa tilassa isolla osallistujamäärällä eikä myöskään tapahtumapaikka (koulu) ymmärrettävistä syistä halua avata tilojaan valtakunnallisille tapahtumille, joten joudumme valitettavasti perumaan tapahtuman tältä syksyltä. Keväällä 2021 järjestämme lasten IKM-kilpailut Botniahallissa, niistä lisää tietoa myöhemmin.

 

VAASA DANCE CHALLENGE on avoin valtakunnallinen tanssitapahtuma, joka on suunnattu kaikille tanssinharrastajille ja tanssiryhmille! Katselmukseen voi osallistua soolo-, duo- tai ryhmäkoreografialla tai freestylella. Sama tanssija voi osallistua useampaankin tanssisarjaan.

Tanssikatselmus järjestetään seuraavan kerran lokakuussa 2021. 

VDC kannustaa tanssijoita myös luomaan itse oman teoksensa, ilman suurta sääntöviidakkoa. Ja mikä tärkeintä – kyseessä on katselmus, ei kilpailu. Raati jakaa vaikuttavimmille esityksille ja tanssijoille stipendejä, kunniamainintoja sekä tuotepalkintoja. Raati antaa myös kaikista koreografioista kirjallista palautetta. Järjestävinä tahoina toimivat tanssikoulu Kipinä yhdessä vanhempainyhdistyksensä kanssa. Vuoden 2019 katselmuksen raadissa Karoliina Lahdenperä, Evaleena Vuorenmaa ja Meri Seppänen.

 

Katselmuksen sarjat:

* SOOLOT JA DUOT ALLE 15v, koreografia ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto noin 1-3min
* SOOLOT JA DUOT YLI 15v, koreografia oma tai ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto noin 1-3min
* RYHMÄT ALLE 15v (väh. 3 tanssijaa, ei ylärajaa) koreografia oma tai ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto noin 2-4min
* RYHMÄT YLI 15v (väh. 3 tanssijaa, ei ylärajaa), koreografia oma tai ohjaajan/ulkopuolisen tekemä, kesto noin 2-4min
* KATUTANSSIFREESTYLESKABA alle 15v
* KATUTANSSIFREESTYLESKABA yli 15v

Osallistumismaksu on 15€/henkilö tai 10€ ainoastaan ryhmäsarjaan osallistuvalta. Osallistumismaksu peritään tapahtumapaikalla tai mikäli tanssikoulu/seura hoitaa maksut, könttäsumma voidaan laskuttaa taholta etukäteen. Osallistumismaksun maksaneet tanssijat eivät tarvitse pääsylippua tapahtumaan ja saavat workshopit alennettuun hintaan!

Freestylesarjaan ilmoittaudutaan paikan päällä – osallistuminen ei maksa erikseen mitään, mutta edellyttää joko pääsylipun ostamista tai katselmukseen osallistumista.

Tapahtumapaikka on Variskan koulu, Vanhan Vaasan katu 20, 65370 Vaasa. www.vaasanpaikallisliikenne.fi löytyy bussiaikataulut esimerkiksi keskustan suunnasta matkaaville.