Oletko järjestämässä häitä tai polttareita?

Kipinältä voit varata häävalssitunteja tai tanssitunteja polttareille! Polttaritunnit räätälöidään ryhmälle sopivaksi, sisältö voi olla muun muassa balettia, breakdancea, musikaalitanssia, hip hoppia ja joogaa! Häävalssia varten voit ottaa parisi kanssa yhden tai useamman yksityistunnin, jolloin ohjaajamme auttaa perustekniikassa sekä simppeleissä kuvioissa.

Hinnat:

  • Yksityistunti ryhmälle 120€ / 45min tai 140€ / 60min
  • Yksityistunti hääparille 50€/30min tai 70€/45min (useammasta opetustunnista voit pyytää tarjousta erikseen)

Hinnat sisältävät arvonlisäveron, salivuokran sekä opetuksen.

Tiedustelut ja varaukset:

info@tanssikipina.fi

050 4441034

 

Tervetuloa viihtymään ja virkistäytymään tanssikoulu Kipinään!

Tarjoamme tanssi- ja liikuntapalveluja myös muun muassa yritysten TYKY-päiville, tapahtumiin ja tempauksiin! Suosittuja tanssitunteja ovat myös esimerkiksi koulujen ja päiväkotien omat tilaustunnit.

Ohjaajina toimivat tanssikoulu Kipinän omat tanssiliikunnan ohjaajat. Tunnit voidaan pitää tanssikoulu Kipinällä tai muissa tiloissa sovitusti. Hinta määräytyy tanssituntien määrän, ryhmäkoon ja paikan mukaan, mutta alla muutama esimerkki. Lajina voi olla esimerkiksi hip hoppia, musikaalitansseja, nykytanssia, balettia, pilatesta, joogaa tai kehonhuoltoa.

Yksityistunti ryhmälle
Tanssi- tai kehonhuoltotunti ryhmälle valitsemaanne lajia sekä ilmainen kertalippu kaikille osallistuneille innostamaan kuntoiluun jatkossakin! Tunti räätälöidään ryhmän toiveiden mukaisesti!

Hinnat:

140€ (sis. alvin) 60min

120€ (sis.alvin) 45min

 

Tutustumistanssitunti 45 min kouluille tai päiväkodeille
Tanssi- tai kehonhuoltotunti ryhmälle valitsemaanne lajia sekä ilmainen kertalippu kaikille osallistuneille innostamaan harrastuksen pariin jatkossakin. Hinta: 60€ + alv

Varaukset ja tiedustelut: puh 050 4441034 tai info(at)tanssikipina.fi