Juhlanäytöksen taltiointi

Tilaa laadukas näytöstaltiointi osoitteesta www.taivalmedia.fi. -15 % alennus voimassa vielä näytöspäivän ajan! Nyt tilattavissa myös tiedostoversiot!

Kipinän kesäleirit 2019

Järjestämme viikolla 23 (3.-7.6.) Kipinällä kaksi eri päiväleiriä noin 7-14-vuotiaille.

Kipinämuistoja

Jaa meille hauskin tanssihetkesi tai kerro ikimuistoisin tapahtuma Kipinältä. Muistonsa jakaneiden kesken arvomme kesän anytime lahjakortin, sekä Kipinän tuotepalkintoja.

Haku Kipinän EK-ryhmiin 2019-2020

EK-ryhmät on tarkoitettu aktiivisille harrastajille, jotka haluavat harjoitella useamman kerran viikossa, esiintyä, osallistua tapahtumiin ja kilpailuihin.

Kipinän vapaaoppilashaku

Yhdistys haluaa tukea aktiivisten tanssioppilaiden harrastusta taloudellisesti ja myöntää vapaaoppilas- ja puolivapaaoppilaspaikkoja tulevalle tanssilukuvuodelle.

Alex Komulaisen workshopit 26.5.

Palkittu koreografi ja tanssija Alex “Axu” Komulainen saapuu Vaasaan 26.5.!
DCA:n kasvatti Alex on moninkertainen SM- ja MM-mitalisti ja hän on opettanut tanssia ympäri Suomea.

Kesäkausi 2019

Luvassa on Kipinän omien opettajien tunteja viikoilla 22-24, vierailevan tanssinopettajan Alex “Axu” Komulaisen tunnit sekä lapsille tunteja ja kesäleirejä! Kaikki tunnit ovat avoimia niin uusille kuin vanhoillekin tanssin ja liikunnan ystäville!

Tunnit joilla ei harjoitella esitystä

Mikäli sinulla on käyttämättömiä korvauslippuja tai haluat osallistua satunnaisesti loppukevään tunneille kertamaksulla, näillä tunneille EI harjoitella näytösesityksiä, joten niille on helppo hypätä mukaan:

Elina Valtosen tiiviskurssit 4.5.

Elinan tiiviskursseilla on luvassa kokonaisvaltaista, hikistä ja eläimellistä tanssia. Hänen intohimonsa on yhdistellä afroperäistä ja länsimaista liikekieltä.

1-6-vuotiaiden lasten näytös 14.5.

Kipinän kevätnäytökset järjestetään tällä kertaa kolmena eri päivänä. 1-6-vuotiaiden näytös järjestetään ti 14.5. klo 17.30 Variskan koululla.

Ylös