SYYSKAUSI 22.8.-18.12.2022

Ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa 15.6. osoitteessa www.lyyti.in/syyskausi2022

Voit hypätä mukaan tunneille kesken kaudenkin!

Tarkastathan aikataulusta tarkasti omien tanssituntiesi tiedot ilmoittautumista varten. Mikäli haluat ottaa lisää tanssitunteja, tai olet uusi oppilas ja vielä epävarma mikä tunneistamme soveltuisi juuri Sinulle, olethan yhteydessä toimistoon!

Oppilaat ovat oikeutettuja saamaan korvauslippuja myös pyhäpäivien menetetyistä tanssitunneista. Syyslukukauden 2022 pyhäpäivät ovat pyhäinpäivä 5.11. ja itsenäisyyspäivä 6.12. Kipinä on suljettu myös syylomaviikon 42 (ei laskettu mukaan kauden 16 viikkoon)

IKÄLUOKAT:

Lapset: 1-2v, 3-4v, 5-6v, 7-9v, 10-12v

Nuoret ja aikuiset: 13-16v, +17v, +25v.

Mikäli tanssituntiin ei ole merkattu ikää, se soveltuu kaikille nuorille ja aikuisille (yli 13v).

TASOT:

alkeet, alkeisjatko, jatkotaso

Mikäli taso ei lue, tunti on avoimen tason tunti ja soveltuu kaikille harrastajille. Jatkotason tanssitunneille tarvitset usean vuoden tanssikokemusta.

Jos vasta aloitat tanssiharrastusta, on hyvä aloittaa 1-2 kerrasta viikossa. Useamman vuoden ajan harrastaneet voivat jo valita enemmän tunteja lukujärjestyksestä, ja kehittyäkseen harrastuksessa tunneilla kannattaakin käydä säännöllisesti. Huomioithan, että mitä enemmän tanssitunteja valitset, sitä edullisemmaksi yhden tanssikerran hinta tulee.

Jos haluat tehdä muutoksia ilmoittautumiseesi (vaihtaa tuntia tai valita lisää tanssitunteja), tee muutokset tämän linkin kautta.

 

Haluatko käydä satunnaisesti ja vaihdella viikkotuntia? Tällöin 10x kortti on parempi vaihtoehto:

Tilaa tästä 10x kortti!

Kortti on voimassa kaksi lukukautta kerrallaan eli esim. syyskaudella 2022 ostetut kortit ovat voimassa Kipinän kevätkauden 2023 loppuun asti.