Kevätkausi 2019

Kevätkauden lukujärjestys on päivitetty ja ilmoittautuminen alkanut!

Tarkastathan lukujärjestyksestä tarkasti omien tanssituntiesi tiedot ilmoittautumista varten. Mikäli haluat ottaa lisää tanssitunteja tai olet uusi oppilas ja vielä epävarma mikä tunneistamme soveltuisi juuri Sinulle, olethan yhteydessä toimistoon! Tanssitunnit jotka on merkattu +13v tai +17v tunnuksilla ovat nuorten ja aikuisten tunteja. 13 tai 17 ovat ainoastaan ALAIKÄRAJOJA, joten rohkeasti mukaan myös aikuiset tanssiharrastuksesta kiinnostuneet! Jatkotason tanssitunneille tarvitset usean vuoden tanssikokemusta. Jos vasta aloitat tanssiharrastusta, on hyvä aloittaa 1-2 kerrasta viikossa. Useamman vuoden ajan harrastaneet voivat jo valita enemmän tunteja lukujärjestyksestä, ja kehittyäkseen harrastuksessa tunneilla kannattaakin käydä säännöllisesti. Huomioithan, että mitä enemmän tanssitunteja valitset, sitä edullisemmaksi yhden tanssikerran hinta tulee.

Ilmoittautumaan kevätkaudelle pääset tästä.

Jos haluat tehdä muutoksia ilmoittautumiseesi (vaihtaa tuntia tai valita lisää tanssitunteja), tee muutokset tämän linkin kautta.

TIlaa tästä 10xkortti, voimassa: kevät- ja syyskausi 2019

Huom. Emme suosittele 10 kerran korttia lapsioppilaille, sillä koemme tärkeäksi opettaja-oppilas suhteen muodostumisen ja ryhmäytymisen. Kortti on voimassa kaksi lukukautta kerrallaan eli kevätkaudella 2019 ostetut kortit ovat voimassa Kipinän syyskauden 2019 loppuun asti jne.

 

Ylös