SYYSKAUSI 21.8.-17.12.2023

Syyskauden ilmoittautuminen aukeaa 15.6. osoitteessa www.lyyti.in/syyskausi2023

Tarkastathan aikataulusta tarkasti omien tanssituntiesi tiedot ilmoittautumista varten. Mikäli haluat ottaa lisää tanssitunteja, tai olet uusi oppilas ja vielä epävarma mikä tunneistamme soveltuisi juuri Sinulle, olethan yhteydessä toimistoon!

Oppilaat ovat oikeutettuja saamaan korvauslippuja myös pyhäpäivien menetetyistä tanssitunneista. Syyskaudella 2023 tanssikoulumme on suljettuna pyhäinpäivänä la 4.11, sekä itsenäisyyspäivänä ke 6.12. Syyslomaviikon (42) Kipinä on suljettu. Tätä ei ole laskettu mukaan kauteen (16 viikkoa).

IKÄLUOKAT:

Lapset: 1-2v, 3-4v, 5-6v, 7-9v, 10-12v

Nuoret ja aikuiset: 13-16v, +17v, +25v.

Mikäli tanssituntiin ei ole merkattu ikää, se soveltuu kaikille nuorille ja aikuisille (yli 13v).

TASOT:

alkeet, alkeisjatko, jatkotaso

Mikäli taso ei lue, tunti on avoimen tason tunti ja soveltuu kaikille harrastajille. Jatkotason tanssitunneille tarvitset usean vuoden tanssikokemusta.

Jos vasta aloitat tanssiharrastusta, on hyvä aloittaa 1-2 kerrasta viikossa. Useamman vuoden ajan harrastaneet voivat jo valita enemmän tunteja lukujärjestyksestä, ja kehittyäkseen harrastuksessa tunneilla kannattaakin käydä säännöllisesti. Huomioithan, että mitä enemmän tanssitunteja valitset, sitä edullisemmaksi yhden tanssikerran hinta tulee.

Jos haluat tehdä muutoksia ilmoittautumiseesi (vaihtaa tuntia tai valita lisää tanssitunteja), tee muutokset tämän linkin kautta.

 

Haluatko käydä satunnaisesti ja vaihdella viikkotuntia? Tällöin 10x kortti on parempi vaihtoehto:

Tilaa tästä 10x kortti!

Kortti on voimassa kaksi lukukautta kerrallaan eli esim. kevätkaudella 2023 ostetut kortit ovat voimassa Kipinän syyskauden 2023 loppuun asti.