ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova.

Mikäli oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, ottaa lisätunteja tai lopettaa, tulee siitä ilmoittaa toimistoon välittömästi joko sähköpostitse, muutosilmoituksella verkossa tai aulasta löytyvällä muutoslomakkeella.

TIETOSUOJA

Oppilaiden tai huoltajien tietoja ei luovuteta eteenpäin. Mikäli annat luvan (kysytään oppilaan ilmoittautumisen yhteydessä), tietoja hyödynnetään vain tanssikoulun omaa tiedottamista ja yhteydenpitoa varten, uutiskirjeen voit milloin tahansa perua kirjeen mukana tulevan linkin kautta.

TUNNIT
Tunneilla tulee kunnioittaa opettajaa ja muita oppilaita sekä käyttäytyä asiallisesti. Muussa tapauksessa on opettajalla oikeus poistaa oppilas tunnilta.

Kiusaaminen ja syrjintä eivät ole sallittua.

Tunneilla opeteltuja koreografioita koskee tekijänoikeuslaki. Mikäli tanssisarjoja tai koreografioita halutaan esittää tanssikoulun ulkopuolisissa tilaisuuksissa, on siitä ehdottomasti pyydettävä etukäteen lupa opettajalta. Myöskään osiota koreografioista tai tuntisarjoista ei saa kopioida. Tunneilla ja tanssikoulu Kipinän tapahtumissa kuvatun videomateriaalin levittäminen (esim. internetiin) on kiellettyä ilman tanssikoulun lupaa.

Lastentunneillakin pyrimme siihen, että tanssisali on lapsia varten. Tanssinopettajalta voi pyytää ”loppuesityksen”, jolloin vanhemmat saavat tulla saliin yleisöksi. Kaikilla 3-6vuotiaiden tunneilla toimii tanssinohjaajan apuopettaja, joka huolehtii osakseen siitä, että kaikki ovat mukana, vie vessaan ja tarvittaessa äitin luo aulaan.

MAKSUT
Tanssitunnin kausimaksu tulee maksaa eräpäivään mennessä. Maksumuistutuksesta peritään 5 euron lisämaksu. Maksujen joutuessa perintätoimiston hoidettaviksi, lankeavat kaikki siitä aiheutuvat ylimääräiset kulut asiakkaan maksettaviksi. Huoltaja on velvollinen maksamaan ala-ikäisen tanssitunnille ilmoitetun oppilaan kausimaksun. Mikäli haluat maksaa laskun erissä, valitse Lyytistä maksutavaksi paperilasku ja ole yhteydessä toimistoon maksusuunnitelmasta.

Tanssikoulu Kipinä ei ole velvollinen palauttamaan lukukausimaksua. Ks. ”POISSAOLOT”

POISSAOLOT

Oppilaalla on oikeus korvata poissaolojaan käymällä tanssikoulun muilla tunneilla. Korvauslippuja voi pyytää toimistolta tai opettajalta. Korvausliput ovat henkilökohtaisia ja ne tulee lunastaa kuukauden sisällä poissaolosta. Liput ovat voimassa 3kk poissaolopäivästä. Huomioithan että korvauslippuja käytettäessä sinun tulee olla ilmoittautunut kuluvalle kaudelle. Korvauslippuilla ei voi siis ”pidentää” kauden aloitusta. Lukukausimaksu on samansuuruinen kolmen ensimmäisen treeniviikon ajan. Jos aloitat siis esimerksiksi vasta kolmennella viikolla, olet oikeutettu saamaan korvausliput kahdesta ensimmäisestä viikosta. Mikäli aloitat vasta tämän jälkeen, lukukausimaksu määräytyy aloitusviikon mukaan, eikä korvauslippuja aiemmilta viikoilta luonnollisesti myönnetä.

Poissaoloja ei korvata rahassa ja ne ovat voimassa ainoastaan kuluvan lukukauden aikana. EK-oppilaan tulee ilmoittaa poissaoloistaan etukäteen opettajalle tai toimistoon.

YLEISTÄ

Tanssikoulu Kipinä ei vastaa oppilaiden henkilökohtaisesta omaisuudesta. Lukolliset kaapit ovat käytössä arvotavaroiden säilytystä varten.

Tanssikoulu Kipinän oppilaita ei ole vakuutettu koulun puolesta.

Ilmoitathan sairauksista (esim. diabetes, epilepsia, astma) ja liikuntarajoitteista sekä toimistoon että kauden alettua mielellään myös tanssitunnin opettajalle.

Oppilas on velvollinen korvaamaan tahallaan aiheutetun vahingon tanssikoulu Kipinän tiloissa.

Päihteiden ja alkoholin käyttö tanssikoulu Kipinän tiloissa on kiellettyä. Tanssisaleihin vain sisäkengissä, ulkokengät jätettävä eteiseen.

Tanssikoululla on oikeus käyttää kevät- ja joulunäytöksessä otettuja valokuvia ja videoita tanssikoulu Kipinän internet-sivuilla ja/tai sosiaalisessa mediassa. Mikäli oppilas tai huoltaja ei halua näkyä näissä sosiaalisen median kanavissa, tulee asiasta ilmoittaa toimistolle.