KIPINÄN ERIKOISKOULUTUSRYHMÄT 2017-2018

Kipinän kaikkiin EK-ryhmiin haetaan vuosittain noin 20-30 aktiivista tanssinharrastajaa. Hakutunnit pidetään kevätkauden lopussa.

EK-ryhmät on tarkoitettu aktiivisille harrastajille, jotka haluavat harjoitella useamman kerran viikossa, esiintyä, osallistua tapahtumiin ja kilpailuihin. EK-oppilaat saavat myös henkilökohtaisempaa opetusta ja palautetta edistymisestään. Pyrimme, että toiminta on jatkuvaa ja aiempina vuosina mukana tanssineet pystyvät jatkamaan treenausta sopivassa ryhmässä, mutta haluamme myös avata mahdollisuuden uusille innokkaille harrastajille – siksi hakutunnit järjestetään vuosittain.

 

Lukuvuoden 2017-2018 EK-ryhmät:

Startti EK noin 7-11v (vuonna 2007-2010 syntyneet)
Ryhmä harjoittelee Kipinällä vähintään kaksi kertaa (60min) viikossa.  Lasten EK-ryhmän harjoituskauteen kuuluu tanssin treenausta monipuolisesti: tanssitekniikan, showtanssin, katutanssien (hiphop, house, breakdance) sekä akrobatian, ilmaisutaidon ja kehonhuollon tunteja. Lisäksi oppilas saa valita yhden tai usemman tunnin Kipinän avoimista tunneista. Ryhmä osallistuu keväällä 2018 lasten IKM-tanssikilpailuihin.
LUKUKAUSIMAKSU:
startti EK + 1 tunti 250 €
+ 2 tuntia 280 €
+ rajaton 300 €
Oppilaat saavat myös vierailevien opettajien workshop-tanssitunnit alennettuun hintaan.

_______________________

Junnu EK street ja show 12-15v (vuonna 2003-2006 syntyneet)
Molemmat ryhmät (street ja show) harjoittelevat monipuolisesti 2 kertaa (60min) viikossa, osittain myös yhdessä. Lisäksi kevätkaudella pidetään joitain extratreenejä muodostelmakoreografian tiimoilta isommissa saleissa.
Katutanssipainotteisen ryhmän opetussuunnitelmaan kuuluu enemmän hip hop, house ja breakdance-tunteja ja ryhmä osallistuu street tanssien SM-kilpailuihin. Showtanssipainotteisella ryhmällä taas enemmän lyrical jazzia, nykytanssia, tanssitekniikkaa yms. ja he osallistuvat performing arts SM-kilpailuihin. Molemmilla ryhmillä on muun muassa akrobatiaa, kehonhuoltoa, ilmaisutaitoa sekä discodancea. Lisäksi oppilas valitsee yhden tai usemman haluamansa tunnin Kipinän avoimista tunneista. Junnu EK – ryhmäläisiä kannustetaan ja ohjataan myös oman soolo- tai duokoreografian valmistamiseen syksyn Vaasa Dance Challenge – katselmukseen.
LUKUKAUSIMAKSU:
junnu EK +1 tunti 300 €
+ 2 tuntia 340 €
rajaton 370 €
HUOM: Hinta ei sisällä muodostelmakisaohjelman koreografiamaksua (50€, laskutetaan vain syyskaudella). Oppilaat saavat myös vierailevien opettajien workshop-tanssitunnit alennettuun hintaan.
Jos oppilas on mukana sekä katutanssi- että showtanssipainotteisessa EK-ryhmässä, lukukausimaksu on:
street ja show junnu EK + 1 tunti 400 €
+ 2 tuntia 440 €
anytime 470 €
Hinta ei sisällä muodostelmakisaohjelmien koreografiamaksuja.
_______________________
Street EK (vuonna 2002 tai sitä ennen syntyneet)
Ryhmä harjoittelee Kipinällä 2 kertaa (75min) viikossa. Kevätkaudella pidetään joitain extratreenejä muodostelmakoreografian tiimoilta isommissa saleissa. Tunneilla harjoitellaan eri streetlajeja (mm. hip hop, house, breakdance, streetjazz). Ryhmän harjoituskauteen kuuluu myös koreologian, improvisaation, tanssitiedon, akrobatian, ilmaisutaidon sekä kehonhuollon tunteja. Lisäksi oppilas voi valita yhden tai usemman tunnin Kipinän avoimista tunneista. Street EK – ryhmäläisiä ohjataan myös oman soolo- tai duokoreografian valmistamiseen Vaasa Dance Challengeen. Ryhmäläiset osallistuvat (halutessaan) street SM 2018 muodostelmasarjaan.
LUKUKAUSIMAKSU:
street EK + 1 tunti 300€
+2 tuntia 340€
rajaton 370€
 + muodostelmaan osallistuville koreografiamaksu 100€ (maksetaan vain syyskaudella)
Hinta sisältää viikoittaiset treenitunnit. Oppilaat saavat myös vierailevien opettajien workshop-tanssitunnit alennettuun hintaan.

_______________________

Show EK (vuonna 2002 tai sitä ennen syntyneet)
Ryhmä harjoittelee Kipinällä 2 kertaa (75min) viikossa. Kevätkaudella pidetään joitain extratreenejä muodostelmakoreografian tiimoilta isommissa saleissa. Tunneilla harjoitellaan tanssitekniikan lisäksi mm. nykytanssia, jazz- ja showtanssia sekä discotanssia. Ryhmän harjoituskauteen kuuluu myös koreologian, improvisaation, tanssitiedon, akrobatian, ilmaisutaidon sekä kehonhuollon tunteja. Show EK – ryhmäläisiä ohjataan myös oman soolo- tai duokoreografian valmistamiseen Vaasa Dance Challengeen. Lisäksi oppilas saa valita yhden tai useamman tunnin Kipinän avoimista tunneista. Ryhmään valitut saavat halutessaan osallistua Performing Arts SM 2018 kilpailuihin aikuisten muodostelmasarjaan.
LUKUKAUSIMAKSU:
show EK + 1 tunti 300€
+2 tuntia 340€
rajaton 370€
+ muodostelmaan osallistuville koreografiamaksu 100€ (maksetaan vain syyskaudella)
Hinta sisältää viikoittaiset treenitunnit. Oppilaat saavat myös vierailevien opettajien workshop-tanssitunnit alennettuun hintaan.
HUOM! Vuonna 2002 tai sitä ennen syntyneet voivat hakea halutessaan molempiin ryhmiin (street EK & show EK)
Lukukausimaksu on tuolloin:
show+street EK + 1 tunti 400 €
+ 2 tuntia 440 €
rajaton 470 €

Hinta sisältää viikoittaiset treenitunnit. Oppilaat saavat myös vierailevien opettajien workshop-tanssitunnit alennettuun hintaan.   + muodostelmaan osallistuville koreografiamaksut, 100€/muodostelma (maksetaan vain syyskaudella)

EK-oppilaiden lukukausimaksut voi halutessaan jakaa 2-4 erään lukukauden aikana. Olethan yhteydessä toimistoon, mikäli haluat maksaa erissä.
Lisätietoa EK-ryhmien toiminnasta puh. 050 4441034 tai info(at)tanssikipina.fi.
Ylös