Sofia Kaunismäki

Sofia Kaunismäki Vaasan lyseon lukiossa opiskeleva Sofia aloitti tanssin jo ala-asteella nykytanssin parissa. Sen jälkeen hän päätyi vielä kokeilemaan muita lajeja, kuten lentopalloa ja yleisurheilua, kunnes hän palasi takaisin tanssin pariin Kipinälle. Pian tanssista tuli Sofian tärkein harrastus. Sofia on edustanut Kipinää SM-kisoissa neljänä vuotena, ollessaan mukana sekä erilaisissa muodostelmissa, että pienryhmissä.

Opettajan tunnit

Dance 6-9v

Lastentanssitunti Mustasaaressa!

Hiphoppia, showtanssia, jazzia, discoa … Dance-tunnilla tanssitaan eri tyylejä, jorataan tämän hetken viimeisimpien hittien tahdissa ja pidetään hauskaa!

Varusteet: rennot treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »

Minikipinät 3-5v

Lastentanssitunti Mustasaaressa!

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.

Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »

Dance + akrobatia 7-9v

Tällä tunnilla opetellaan eri tanssilajien (show, jazz, street) perusteita ja koreografisia harjoitteita. Akrobatiaosuudessa opetellaan painonsiirtoa käsille, kehonhallintaa sekä helppoja temppuja yksin ja parin kanssa. Tunti soveltuu niin tytöille kuin pojillekin!
Varusteet: rennot treenivaatteet
Lue lisää »

Dance + akrobatia 10-12v

Dance-tunnilla tanssitaan eri tyylejä, jorataan tämän hetken viimeisimpien hittien tahdissa ja pidetään hauskaa!. Akrobatiaosuudessa opetellaan painonsiirtoa käsille, kehonhallintaa sekä helppoja temppuja yksin ja parin kanssa.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljaat jalat
Lue lisää »
Ylös