Sofia Kaunismäki

team Sofia studerar vid Vaasan lyseon lukio och började med nutidsdans redan i lågstadiet. Efter det prövade hon olika grenar som volleyboll och friidrott tills hon återvände till dansen på Kipinä. Snart blev dansen Sofias viktigaste hobby. Sofia har representerat Kipinä i FM-tävlingarna i fyra år, både i formationer och smågrupper.

Lärarens lektioner

Dance 7-9år

Hiphop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning!
Utrustning: lösa träningskläder

 

Läs mera »

Dance 5-6 år

Under den här energiska danslektionen går vi igenom olika streetdance stilar och vi tränar muskelkondition ock kropps koordinering. Förutom att dansa koncentrerar vi oss på att lyssna till musiken, rytmen samt att skapa en bra fiilis och uttryckningsförmåga.
Utrustning: lösa träningskläder

Läs mera »

Dance 10-12 år

Hiphop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning! Utrustning: lösa träningskläder

Läs mera »
Top