Paula Vuorela

team Paula on valmistunut ammattitanssijaksi Balettakademien jazztanssilinjalta, Ruotsista (2021). Tämän lisäksi hän on opiskellut tanssia Institution of Arts, Barcelonalla, Espanjassa (2015) sekä Broadway Dance Centre:llä, New Yorkissa, Yhdysvalloissa (2015). Paula on monipuolinen tanssija, jonka tekninen tausta on jazztanssissa, baletissa ja modernissa tanssissa. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat myös nykytanssi, improvisaatio, steppi ja katutanssilajit. Tanssijana Paula on työskennellyt mm. Idols Suomi, Emma Gaala ja Tähdet, tähdet! -tv tuotannoissa sekä Antti Tuiskun, Saara Aallon ja Robinin taustatanssijana. Paula on toiminut tanssinopettajana vuodesta 2015 lähtien mm. pääkaupunkiseudulla, Riihimäellä, Hyvinkäällä ja Tukholmassa. Tulevana syksynä Paula työskentelee Vaasan kaupunginteatterissa omien viikkotuntiensa lisäksi.Paula nauttii tanssimisesta ja opettamisesta sekä oman intohimonsa jakamisesta muiden kanssa. Hänelle tärkeää on luoda turvallinen ilmapiiri, joka tukee tanssijoiden oppimista ja kehitystä. Paulan henkilökohtainen tavoite on aina opettaa ja oppia jotain uutta jokaisella tunnilla.

Opettajan tunnit

Heels

Tällä tunnilla kurkistetaan korkokengillä työskentelyn mukaansatempaavaan maailmaan. Tuntien koreografiat pohjautuvat jazz- ja showtanssitekniikkaan ja tunneilla painotetaan korkkaritekniikan lisäksi itseilmaisua ja heittäytymiskykyä. Koreografian lisäksi tunneilla käydään läpi aloitteilijoille sopivia korkotekniikkaharjoituksia lattian poikki. Omat korkkarit mukaan!

Lue lisää »

Lyrical jazz jatkotaso

Tunneilla yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, opetellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta. Tehdään tekniikkaharjoituksia, harjoitellaan hyppyjä ja piruetteja sekä haetaan omaa tyyliä tekemiseen. Musiikit ovat monipuolisesti perinteisestä tämän päivän hitteihin. Jokaisella tunnilla tehdään tanssisarjaa. Edistyneiden tunnille vaaditaan usean vuoden kokemus jazz- ja showtanssilajeista!
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain jaloin
Lue lisää »

Nykytanssi

Nykytanssitunneilla harjoitellaan eri nykytanssitekniikoita, sekä lattiatekniikkaa, parityöskentelyä ja kontakti-improvisaatiota. Tunneilla painotetaan myös vapaamuotoista ja etsivää liikkumista, tehdään improvisaatioharjoituksia ja omaa tulkintaa liikemateriaaleihin. Tunneilla käytetään balettia pohjatekniikkana, mutta baletin tai muun tanssin pohjaa ei vaadita.

Lue lisää »
Ylös