Hanna Eklund

Vaasalainen Hanna on treenannut vuosien varrella ahkerasti jazzia, nykytanssia ja hip hoppia. Hanna on treenannut Helsingissä StepUp:lla vapaaoppilaana ja showkoulutusohjelmassa sekä opettanut samaisessa tanssikoulussa vakituisesti vuosina 2007-2009. Tanssiin ja erityisesti tanssinohjaukseen hurahdettuaan, on Hanna ehtinyt opettaa eripuolilla Helsinkiä, sekä Hämeenlinnassa, Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Vaasassa tanssikoulu Kipinällä. Hanna on käynyt Barre Move - ohjaajakoulutuksen 2018 ja on Barre Academyn sertifioima ohjaaja. Hanna odottaa innolla tulevaa tanssikautta!

Opettajan tunnit

Minikipinät-startti 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä. Minikipinä-starttitunnilla vanhempi on lapsen mukana, toisin kuin minikipinöissä. Tällä tunnilla haetaan rohkeutta tanssimiseen niin vanhemman kanssa kuin välillä yksinkin.

Lue lisää »

Barre

Barre-tunti on tehokas tapa treenata koko kehoa ja varsinkin syviä lihaksia. Tunti on saanut vaikutteita baletista ja se koostuukin baletista tutuiksi tulleista liikkeistä, mutta painotus on myös lihaskunto- sekä lihashuolto-osuudessa. Tunti koostuu tangolla ja lattialla tehtävistä liikkeistä tankoa ja pieniä painoja avuksi käyttäen.  Aiempaa tanssitaustaa et tarvitse. Liikkeet ovat tehokkaita ja yksinkertaisia ja tunnin jälkeen olo on taatusti ryhdikäs.

Barre fusion on vaikeustasoltaan hieman Barre-tuntia haastavampi. Tunnilla liikkeitä yhdistellään baletista, pilateksesta ja jazzista. Barre fusionissa kohotetaan sykettä entisestään mm. hyppyjen avulla.

Lue lisää »
Ylös