Elsa Kronqvist

Elsa aloitti tanssimisen 10-vuotiaana. Tuolloin hänen ystävänsä oli pyytänyt häntä tulemaan hip hop-tanssitunnille ystävänpäivänä ja Elsan innostus tanssiin heräsi heti. Elsa on näiden vuosien aikana edustanut Kipinää eri Street SM-sarjoissa hyvin tuloksin. Hän tanssii pääasiassa streetlajeja, mutta kokemusta löytyy kaikista tanssilajeista. Nuorempana tanssin ohessa Elsa pelasi myös jalkapalloa, mutta vuosien ajan hän on keskittynyt pelkästään tanssiin. Tanssin lisäksi myös musiikki on lähellä sydäntä, hän on monien vuosien ajan soittanut poikkihuilua Kuula-opistossa ja laulaa edelleen. Syksyllä hän aloittaa kolmannen vuoden lukiossa Vasa Övningsskolanin musiikkilinjalla.

Opettajan tunnit

Female vibe 13-16v

Female vibe – tunnilla tuodaan oppilaiden naisellisia puolia esiin tekemällä tyttömäisiä ja naisellisia koreografioita. Tunnilla yhdistellään katutanssilajeja commercial-tyyliin.

Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Hip hop 7-9v

Tällä energisellä tanssitunnilla käydään läpi eri street-tanssityylejä, tehdään lihaskuntoa ja koordinaatiota. Tanssin lisäksi keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Female vibe +17v

Female vibe – tunnilla tuodaan oppilaiden naisellisia puolia esiin tekemällä tyttömäisiä ja naisellisia koreografioita. Tunnilla yhdistellään katutanssin lajeja sekä show/commercial-tyyliä.
Varusteet: rennot treenivaatteet
Lue lisää »
Ylös