Elsa Kronqvist

Elsa aloitti tanssimisen 10-vuotiaana. Tuolloin hänen ystävänsä oli pyytänyt häntä tulemaan hip hop-tanssitunnille ystävänpäivänä ja Elsan innostus tanssiin heräsi heti. Elsa on näiden vuosien aikana edustanut Kipinää eri Street SM-sarjoissa hyvin tuloksin. Hän tanssii pääasiassa streetlajeja, mutta kokemusta löytyy kaikista tanssilajeista. Nuorempana tanssin ohessa Elsa pelasi myös jalkapalloa, mutta vuosien ajan hän on keskittynyt pelkästään tanssiin. Tanssin lisäksi myös musiikki on lähellä sydäntä, hän on monien vuosien ajan soittanut poikkihuilua Kuula-opistossa ja laulaa edelleen. Syksyllä hän aloittaa kolmannen vuoden lukiossa Vasa Övningsskolanin musiikkilinjalla.

Opettajan tunnit

Dance 7-9v

Hiphoppia, showtanssia, jazzia, discoa … Dance-tunnilla tanssitaan eri tyylejä, jorataan tämän hetken viimeisimpien hittien tahdissa ja pidetään hauskaa!
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljaat jalat

 

Lue lisää »

Commercial jatkotaso

Tunneilla sekoitetaan eri lajien tekniikkaa ja tyyliä. Keskitymme koreografiaan, musikaalisuuteen, ilmaisuun sekä itseluottamukseen. Koreografioiden pohjalla on sekä katutanssin, showtanssin että jazztanssin tekniikkaa. Tuntien tavoitteena on, että jokainen pitää hauskaa ja ilmaisee itseään oman tyylinsä kautta!

Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Hip hop alkeet

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hip hopin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät
Lue lisää »
Ylös