Elsa Kronqvist

Elsa började dansa som 10-åring. En av Elsas vänner bjöd med henne på en hiphop-lektion på alla hjärtans dag och Elsas intresse väcktes direkt. Under årens gång har Elsa representerat Kipinä i olika serier i street-FM med god framgång. Hon dansar i huvudsak streetgrenar, men har erfarenhet av alla dansgrenar. Som yngre spelade Elsa fotboll vid sidan av, men har de senaste åren valt att fokusera enbart på dansen. Förutom dans ligger även musik henne varmt om hjärtat. Hon har under flera års tid spelat tvärflöjt vid Kuula-institutet och sjunger fortfarande. I höst inleder hon tredje året på musiklinjen vid Vasa Övningsskolas gymnasium.

Lärarens lektioner

Dance 7-9år

Hiphop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning!
Utrustning: lösa träningskläder

 

Läs mera »

Commercial avancerad

Tunneilla sekoitetaan eri lajien tekniikkaa ja tyyliä. Keskitymme koreografiaan, musikaalisuuteen, ilmaisuun sekä itseluottamukseen. Koreografioiden pohjalla on sekä katutanssin, showtanssin että jazztanssin tekniikkaa. Tuntien tavoitteena on, että jokainen pitää hauskaa ja ilmaisee itseään oman tyylinsä kautta!

Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Läs mera »

Hip hop nybörjare

Under den här energiska danslektionen går vi igenom olika streetdance stilar och vi tränar muskelkondition ock kropps koordinering. Förutom att dansa koncentrerar vi oss på att lyssna till musiken, rytmen samt att skapa en bra fiilis och uttryckningsförmåga.

Utrustning: lösa träningskläder, inneskor

Läs mera »

Dance 10-12 år

Hiphop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning! Utrustning: lösa träningskläder

Läs mera »
Top