Anna Niiniketo

Anna kiinnostui tanssista jo pienenä. Tanssiharrastus alkoi 4-vuotiaana lastentanssitunneilla Kuula-Opistossa ja jatkui baletti- ja nykytanssitunneilla. Vanhempana hän on alkanut harrastaa myös muita tanssilajeja, kuten hip hoppia ja showtanssia. Anna on osallistunut ja menestynyt eri tanssikilpailuissa ja katselmuksissa sekä osallistunut erilaisille tanssikursseille. Lisäksi Anna on ollut mukana teatterissa tanssijana ja avustajana. Nykyään Anna viettää suuren osan ajastaan tanssien Kipinällä ja haluaa tanssin olevan jatkossakin osa hänen elämäänsä.

Opettajan tunnit

Lyrical jazz 10-12v

Tunneilla yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, opetellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta. Tehdään tekniikkaharjoituksia, harjoitellaan hyppyjä ja piruetteja sekä haetaan omaa tyyliä tekemiseen. Musiikit ovat monipuolisesti perinteisestä tämän päivän hitteihin. Jokaisella tunnilla tehdään tanssisarjaa.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain jaloin
Lue lisää »

Baletti 7-12v

Tunnilla opetellaan klassisen baletin perustaitoja ja -tekniikkaa, johon kuuluvat tanko- ja keskilattiaharjoitukset. Tunti sisältää myös liikkuvampia sarjoja sekä venytyksiä. Soveltuu myös muita lajeja tukevaksi treenitunniksi.
Varusteet: jumppapuku, trikoot, balettitossut

Lue lisää »

Jumps and turns

Jumps & turns – tunti koostuu alkulämmittelystä sekä keskilattialla tehtävistä tekniikka- ja koordinaatio-osuuksista. Tunnin lopuksi tehdään vielä piruetti- ja hyppyharjoituksia tai sarjoja. Tämä tanssitunti kehittää tanssijan tasapainoa, ponnistusvoimaa sekä koordinaatioita. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat kehittyä tanssijana mahdollisimman monipuolisesti.

Lue lisää »

Lyrical Jazz +25v

Tällä tunnella yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, opetellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta. Tehdään tekniikkaharjoituksia, harjoitellaan hyppyjä ja piruetteja sekä haetaan omaa tyyliä tekemiseen. Musiikit ovat monipuolisesti perinteisestä tämän päivän hitteihin. Jokaisella tunnilla tehdään tanssisarjaa. Soljuvaa ja pehmeää liikettä, jossa koko keho on mukana ja notkistuu samalla. Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain jaloin

Lue lisää »

Aikuisbaletti +17v

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Soveltuu aikuisille baletin vasta-alkajille sekä jo tanssia harrastaneille. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »
Top