Anna Niiniketo

Anna kiinnostui tanssista jo pienenä. Tanssiharrastus alkoi 4-vuotiaana lastentanssitunneilla Kuula-Opistossa ja jatkui baletti- ja nykytanssitunneilla. Vanhempana hän on alkanut harrastaa myös muita tanssilajeja, kuten hip hoppia ja showtanssia. Anna on osallistunut ja menestynyt eri tanssikilpailuissa ja katselmuksissa sekä osallistunut erilaisille tanssikursseille. Lisäksi Anna on ollut mukana teatterissa tanssijana ja avustajana. Nykyään Anna viettää suuren osan ajastaan tanssien Kipinällä ja haluaa tanssin olevan jatkossakin osa hänen elämäänsä.

Opettajan tunnit

Lyrical jazz 10-12v

Tunneilla yhdistellään jazz- ja modernin tanssin tekniikoita, opetellaan monipuolista vartalon käyttöä ja tanssillisuutta. Tehdään tekniikkaharjoituksia, harjoitellaan hyppyjä ja piruetteja sekä haetaan omaa tyyliä tekemiseen. Musiikit ovat monipuolisesti perinteisestä tämän päivän hitteihin. Jokaisella tunnilla tehdään tanssisarjaa.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain jaloin
Lue lisää »

Aikuisbaletti +17v

Baletin perustekniikkaa sekä tanko- että keskilattiaharjoittein. Soveltuu aikuisille baletin vasta-alkajille sekä jo tanssia harrastaneille. Baletti kehittää keskivartalon hallintaa sekä kehon koordinaatiokykyä.
Varusteet: vartalonmyötäiset treenivaattet sekä pehmeät balettitossut (sukatkin käyvät)

Lue lisää »
Ylös