Anna Niiniketo

Anna blev intresserad av dans redan som liten. Då hon var 4 år började hon med barndans vid Kuula-institutet och fortsatte sedan med balett och nutidsdans. Som äldre har hon börjat dansa även andra dansstilar såsom hiphop och showdans. Anna har nått framgångar i olika danstävlingar och uppvisningar och har dessutom varit med på många olika danskurser. Hon har även varit dansare och medhjälpare på teatern. Nuförtiden tillbringar Anna en stor del av sin fritid på Kipinä och hon vill att dansen ska vara en del av hennes liv även i framtiden.

Lärarens lektioner

Show EK

EK-grupper är till dansare som vill träna aktivt flera gånger i veckan och delta i uppvisningar, tävlingar och andra evenemang.

Mera info om EK-grupper

Läs mera »

Lyrical jazz 10-12 år

Under lektionen lär vi oss tekniker i jazzdans och modern dans genom olika dansserier. På danstimmen utnyttjar man kroppens egna tyngdkraft, olika nivåer och dimensioner. Vi övar oss även under lektionen på uttryckningsförmåga.

Läs mera »

Vuxenbalett +17 år

Grundtekniken i balett med såväl stång som golvövningar. Lämpar sig både för vuxna nybörjare i balett och för dem som tidigare sysslar med dans. Balett utvecklar förmågan att kontrollera kroppens mittparti samt kropps koordinationen.
Utrustning: åtsittande träningskläder och mjuka balettossor (strumpor går också)

Läs mera »
Top