Lotta Norrgård

Lotta började med tävlingsdans som 6-åring och avancerade tills hon var 19 år till klass A. Redan som 15-åring ledde hon grupper i Bailatino kids. Utöver dansgrupper har Lotta även varit instruktör för sagogympa, redskapsgymnastik och motionslekskola. Hon har över 20 års erfarenhet av att leda grupper inom olika föreningar och institut. Lotta har även gått många olika utbildningar för att utvecklas som motions- och dansinstruktör, bland de senaste utbildningar i Kiddie Jam 2019 och 2020. År 2016 fortsatte Lotta sin egen danshobby vid Kipinä. Sedan dess har hon deltagit i smågrupper och formationer för vuxna såväl i performing arts som hiphop. Lotta är hälsovårdare till yrket.

Lärarens lektioner

Dance 6-9 år

Barndanstimme i Merikaarto!

Hiphop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning!
Utrustning: lösa träningskläder

Läs mera »

Minikipinät 3-5 år

I barndans bekantar vi oss med dansvärldens improvisation med hjälp av danslekar och övningar. Vi lär oss olika sätt att röra på oss och dessutom grunderna till olika dansstilar och rytmer. Barndansen utvecklar barnens kunskaper i kropps koordination, kroppshantering och arbetande i grupp. Utrusning: träningskläder, barfota

Läs mera »
Top