Virtuell uppvisning och annat

VIRTUELL JULUPPVISNING (+7år)

På grund av corona ordnar vi inga traditionella juluppvisningar vid Kipinä. Istället håller vi en virtuell juluppvisning.

På lektionerna övar vi ett uppvisningsnummer som filmas vecka 51.

Här hittar du gruppernas egen uppvisningsinfo: 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1YPn-Ox7uLF5YBc_Pdabzr_HIxxb7TVtUHP3WW733e6s/edit?usp=sharing

Efter det laddas uppvisningarna upp på Google drive, där alla elever kan se dem. Vi skickar ut en länk till den virtuella uppvisningen per e-post under vecka 52.

Alla elever kan se uppvisningarna och om du vill, du kan betala in en valfri summa för din uppvisningsbiljett (t.ex. 5–10 €) som mobilepay-betalning till Kipinäs mobilepay (63777).

ÖPPEN JULLEKTION FÖR BARN (3–6 år) VECKA 51 

På grund av corona ordnar vi inga traditionella juluppvisningar vid Kipinä. Istället håller vi en öppen lektion för barn i åldern 3–6 år vecka 51, dit en förälder/vårdnadshavare är välkommen att titta på!

På lektionen förevisar barnen danser de lärt sig under hösten. Vi spenderar tid tillsammans i julstämning. Barnen kan ta på sig tomtemössa och egna ”tomtekläder”.

Kipinä bjuder på saft och pepparkaka.

På grund av integritetsskyddet är det förbjudet att filma på danslektionen. Vi uppträder dock med dansen vi övat in ett par gånger och andra gången är det tillåtet att filma sitt eget barn. Om du inte vill att ditt barn syns i andras videor kan barnet gå till sidan medan vi filmar.

Eftersom dansskolan var stängd på grund av corona har vi förlängt höstterminen till vecka 51 och 2. Du kommer väl ihåg att lektionerna fortsätter en vecka i januari!

Vårterminens tidtabell publiceras må 14.12. Då börjar även anmälan på adressen: www.lyyti.in/kevatkausi2021

Du är väl ute i god tid så att du ryms med på den lektion du önskar!

Om du har frågor, kontakta: info@tanssikipina.fi eller 050 444 1034

Danshälsningar, Kipinäs lärare