Kipinäs sommarläger 2023

KIPINÄS SOMMARLÄGER MÅ‒FR 5‒9.6.2023

Vecka 23 (5‒9.6) ordnar vi ett dansläger för barn vid Kipinä. Under fem dagar tränar vi olika dansgrenar, leker lekar, spelar spel och har roligt tillsammans. Vi vistas även utomhus och den sista dagen av lägret har vi en gemensam uppvisning för alla deltagare!

Deltagarna delas in i två grupper enligt ålder (cirka 7‒9 år och 10‒13 år) och en del av danslektionerna hålls seperat för dessa grupper.

Lägret räcker 5 dagar (kl. 10‒14) och undervisning ges på svenska och finska. Lägret passar för både flickor och pojkar och ingen tidgare danserfarenhet krävs! 

Lägrets pris är 79 €, i vilket ingår lägrets aktiviteter, en lägertröja, en dricksflaska, ett deltagardiplom samt något smått att äta under lunchpausen. Vi önskar ändå att alla deltagare tar med sig egen mat som kan förvaras i Kipinäs kylskåp under förmiddagen. Den sista dagen ordnar vi dessutom ett lägerdisco, där det serveras popcorn och saft.

Om fler än ett barn från samma familj deltar ger vi vart och ett av dem en familjerabatt om -5 €. Lägergrupperna fylls i anmälningsordning så du handlar väl snabbt!

Välkommen med! Om du har frågor så skicka e-post till: info@tanssikipina.fi

Anmäla med här: www.lyyti.in/kesaleiri23