Pekka Hiltunen

Pekka on valmistunut 2008 tanssijaksi Turun konservatorion nykytanssilinjalta. Sen jälkeen hän on tehnyt tanssijana töitä monissa eri produktioissa freelancerina sekä kiinnitettynä tanssijana esimerkiksi nykytanssiryhmä Aurinkobaletissa Turussa. Musikaalien parissa meni muutamat vuodet, jonka jälkeen Pekka on toiminut näyttelijänä tähän päivään saakka monissa kaupunginteattereissa. Tanssia hän on opettanut kymmenisen vuotta eri puolilla suomea mutta viimeiset vuodet on ollut taukoa ja hän on keskittynyt näyttelijäntöihin. Syksystä 2022 lähtien Pekan voi nähdä Vaasan kaupunginteatterin produktioissa ja nyt hän palaa myös tanssituntien pariin! Pekan tunneilla on rento ja hauska meininki, mutta tiukkuuttakaan ei puutu! Hommia tehdään, mutta tanssin iloa ei pidä koskaan unohtaa!

Opettajan tunnit

Hip hop alkeisjatko

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan hiphopin tekniikkaa, tehdään vähän lihaskuntoa ja harjoitellaan kivoja koreografioita! Tanssilajin peruselementtejä ovat bounce, isolaatiot sekä musikaalisuus. Tunneilla keskitytäänkin erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.

Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Contemporary fusion jatkotaso

Tällä energisellä tanssitunnilla yhdistetään nykytanssin, jazztanssin ja hip hopin tekniikoita, tehdään lihaskuntoa ja harjoitellaan haastavia koreografioita. Tanssilajien peruselementtejä ovat muun muassa rentous/flow, dynamiikan vaihtelut ja musikaalisuus.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain varpain

 

 

Lue lisää »
Ylös