Lumi Storm

Lumi on juuri valmistunut ylioppilaaksi Vasa Övninsskolan lukiosta. Hän on tanssinut kipinän EK-ryhmissä 7 vuotta, ja harrastaa monipuolisesti eri tanssilajeja. Hän on edustanut Kipinää SM-kisoissa muodostelma-, pienryhmä- sekä showcase-sarjoissa. Lasten ja nuorten valmentaminen on jäänyt hänelle lähelle sydäntä hänen kilpauintivalmentaja-ajoilta. Lumi haluaa jakaa tanssin iloa ja opettaa toistensa kannustamisen tärkeyden.

Opettajan tunnit

Tik Tok dance 7-12v

Tunneilla opetellaan Tik Tokista tuttuja tanssihaasteita tanssinopen johdolla ja heittäydytään koreografioiden maailmaan!

Lue lisää »

Hip hop 10-12v

Tällä energisellä tanssitunnilla käydään läpi eri street-tanssityylejä, tehdään lihaskuntoa ja koordinaatiota. Tanssin lisäksi keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »
Ylös