Lumi Storm

Lumi har precis tagit studenten vid Vasa Övningsskolas gymnasium. Hon har dansat 7 år i Kipinäs EK-grupper och dansar olika grenar mångsidigt. Hon har representerat Kipinä i FM-tävlingarna i formations-, smågrupps- och showcase-serierna. Att träna barn och unga ligger henne varmt om hjärtat eftersom hon tidigare varit tränare i tävlingsimning. Lumi vill dela med sig av dansglädjen och betonar vikten av att uppmuntra varandra.  

Lärarens lektioner

Tik Tok dance 7-12v

På lektionerna lär vi oss dansutmaningar kända från TikTok med hjälp av en danslärare och kastar loss i koreografiernas värld!

Läs mera »

Hip hop 10-12 år

Under den här energiska danslektionen går vi igenom olika streetdance stilar och vi tränar muskelkondition ock kropps koordinering. Förutom att dansa koncentrerar vi oss på att lyssna till musiken, rytmen samt att skapa en bra fiilis och uttryckningsförmåga.
Utrustning: lösa träningskläder, inneskor

Läs mera »

Dance 5-6 år

Hip hop, showdans, jazz, discodance… På en dance lektion kombineras olika stilar. Vi dansar till de senaste låtarnas takter och har roligt! Under dessa lektioner koncentrerar vi oss på framträdanden och en energisk stämning!
Utrustning: lösa träningskläder

Läs mera »

Minikipinät 3-4 år

I barndans bekantar vi oss med dansvärldens improvisation med hjälp av lekar och övningar. Vi lär oss olika sätt att röra på oss och dessutom grunderna till olika dansstilar och rytmer. Barndansen utvecklar barnens kunskaper i kropps koordination, kroppshantering och arbetande i grupp. Utrusning: träningskläder, barfota

Läs mera »
Top