Jenna Laurila

Jenna on valmistunut Vaasan yliopistosta filosofian maisteriksi keväällä 2013. Tanssimisen Jenna aloitti 13-vuotiaana Idan tanssiryhmässä. Hän on kilpaillut street- ja showtanssien SM-kisoissa vuodesta 2003 lähtien saavuttaen useita mitaleja. Jenna on ollut myös edustamassa Suomea katutanssin MM-kisafinaalissa sekä esiintynyt muotinäytöksissä, teatteriesityksissä sekä eri tapahtumissa. Kokemusta on kertynyt tanssinopettamisesta, tuomaroinnista sekä koreografioiden suunnittelusta jo yli kymmenen vuoden ajalta.

Opettajan tunnit

Hip hop +30v kisaryhmä

Lokakuun IKM-kisoihin treenaava ryhmä.

Haku keväällä starttaaviin ryhmiin järjestetään joulukuussa, ole kuulolla 🙂

Lue lisää »

Dance Attack!

Dance attack! on aerobinen treenitunti, joka kuormittaa koko vartalon lihaksia. Opit koordinaatiota, kehonhallintaa ja eri tanssilajien liikekieltä. Koreografiat sisältävät variaatioita, joista voit valita omalle kuntotasolle sopivan. Aerobinen tanssitreeni koko keholle. Musiikki soi läpi treenitunnin. Varusteet: treenivaatteet ja sisäkengät

Lue lisää »

Contemporary fusion jatkotaso

Tällä energisellä tanssitunnilla treenataan yhdistetään nykytanssin, jazztanssin ja hip hopin tekniikoita, tehdään lihaskuntoa ja harjoitellaan haastavia koreografioita. Tanssilajien peruselementtejä ovat muun muassa rentous/flow, dynamiikan vaihtelut ja musikaalisuus.
Varusteet: rennot treenivaatteet, paljain varpain

 

 

Lue lisää »
Ylös