Janina Hietamäki

Janina valmistui keväällä 2018 kaksoistutkintolinjalta media-assistentiksi ja ylioppilaaksi. Tanssin Janina aloitti 10-vuotiaana ensin bailatinosta, jonka jälkeen lajeja on tullut testattua laajasti aina breakdancesta nykytanssiin. Lähimpänä sydäntä on kuitenkin hip hop ja street-lajit. Kisakokemusta löytyy niin street- kuin showtanssistakin muodostelmasarjoissa. Janina nauttii suuresti esiintymisestä ja on ollut mukana eri teatteriprokkiksissa tanssijana. Tanssin ohjauksen Janina aloitti Kipinällä vuonna 2015 apuopettajana lastentunneilla.  

Opettajan tunnit

Hip hop 7-9v

Tällä energisellä tanssitunnilla käydään läpi eri street-tanssityylejä, tehdään lihaskuntoa ja koordinaatiota. Tanssin lisäksi keskitytään erityisesti musiikin kuunteluun, rytmiikkaan sekä hyvään fiilikseen ja ilmaisuun.
Varusteet: rennot treenivaatteet, sisäkengät

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

Lue lisää »

Female vibe alkeet

Female vibe tunnilla tuodaan oppilaiden naisellisia puolia esiin tekemällä tyttömäisiä ja naisellisia koreografioita. Oppilailla on mahdollisuus kokeilla naisellisia street-tanssin koreografioita sekä street-tanssin alalajeja.
Varusteet: rennot treenivaatteet
Lue lisää »
Ylös