Amanda Wallius

Amanda aloitti tanssimisen 5-vuotiaana Kuula-opistolla lastentanssilla. Hän jatkoi siitä balettiin, kunnes siirtyi Kipinälle vuonna 2010. Ensin tunnit olivat pääasiassa hip hoppia, mutta nykyään Amanda käy lisäksi erilaisilla show sekä discodance tunneilla. Suosikiksi onkin muodostunut showtanssi. Amanda on ollut mukana EK-ryhmissä vuodesta 2012 alkaen ja kilpaillut pienemmissä sekä SM-kilpailuissa show, discodance sekä street puolelta. Tanssin lisäksi Amandalla on voimistelu ja cheerleading taustaa, ja on myös kilpaillut paljon molemmista lajeista. Amanda aloittaa innoissaan tanssituntien pitämisen Kipinällä, ja kokemusta onkin jo cheerleadingin valmentamisesta.

Opettajan tunnit

Esibaletti 5-6v

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, tapoja liikkua ja rytmiikkaa. Esiopetuksella kehitetään lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: jumppapuku, tossut tai paljaat jalat

Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, tanssileikkien ja -harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

 

Lue lisää »
Ylös