Amanda Wallius

Amanda aloitti tanssimisen 5-vuotiaana Kuula-opistolla lastentanssilla. Hän jatkoi siitä balettiin, kunnes siirtyi Kipinälle vuonna 2010. Ensin tunnit olivat pääasiassa hiphoppia, mutta nykyään Amanda käy lisäksi erilaisilla show- sekä discodance-tunneilla, jotka ovatkin muodostuneet suosikeiksi. Amanda on ollut mukana erilaisissa kisakokoonpanoissa ja EK-ryhmissä vuodesta 2012, ja kilpailtu on niin pienemmissä kuin ihan SM-kisoissakin. Tanssin lisäksi Amandalla on joukkuevoimistelu ja cheerleading taustaa, ja myös näistä takana paljon kilpailuja ja valmentamista. Amandan voi löytää kipinältä lähes jokaisena viikonpäivänä, niin tanssimasta, opettamasta tai jopa synttäriemona. Tunneilla tärkeintä on hyvä fiilis ja tanssin ilo, parasta onkin nähdä hymy oppilaiden kasvoilla!

Opettajan tunnit

Esibaletti 5-6v

Esibaletissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, leikkien ja harjoitteiden avulla. Tunnilla opetellaan klassisen baletin alkeita, tapoja liikkua ja rytmiikkaa. Esiopetuksella kehitetään lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: jumppapuku, tossut tai paljaat jalat

Lue lisää »

Discodance jatkotaso

Discotanssi on energinen ja nopeatempoinen laji, johon kuuluvat muun muassa erilaiset hypyt, askelsarjat ja käsiliikkeet. Tunnilla käydään läpi discotanssin perustekniikkaa ja harjoitellaan vauhdikkaita tanssisarjoja.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat
Lue lisää »

Minikipinät 3-4v

Lastentanssissa tutustutaan tanssin maailmaan improvisaation, tanssileikkien ja -harjoitteiden avulla. Opetellaan tapoja liikkua, eri tanssityylien alkeita ja rytmiikkaa. Esiopetus joka kehittää lasten koordinaatio- ja kehonhallintataitoja sekä ryhmässä työskentelyä.
Varusteet: treenivaatteet, paljaat jalat

 

Lue lisää »
Ylös