Junnu EK street 1 (vuonna 2007-2008 syntyneet)

Junnu EK street 2 (vuonna 2005-2006 syntyneet)

Haemme tanssijoita kahteen eri junnuEK Street -joukkueeseen. Joukkueet jaetaan iän mukaan. Molemmille ikäryhmille järjestetään omat haut.

Ryhmä harjoittelee monipuolisesti 2 kertaa (60min) viikossa. Lisäksi kevätkaudella pidetään joitain extratreenejä muodostelmakoreografian tiimoilta isommissa saleissa.

Katutanssipainotteisen ryhmän opetussuunnitelmaan kuuluu hip hop, house ja breakdance-tunteja ja ryhmä osallistuu street tanssien SM-kilpailuihin. Ryhmällä on streetlajien ohessa myös akrobatiaa, kehonhuoltoa sekä ilmaisutaitoa. Lisäksi oppilas valitsee yhden tai usemman haluamansa tunnin Kipinän avoimista tunneista. Junnu EK – ryhmäläisiä kannustetaan ja ohjataan myös oman soolo- tai duokoreografian valmistamiseen syksyn Vaasa Dance Challenge – katselmukseen.

LUKUKAUSIMAKSU:
junnu EK +1 tunti 300 €
+ 2 tuntia 360 €
rajaton 400 €

HUOM: Hinta ei sisällä muodostelmakisaohjelman koreografiamaksua (50€, laskutetaan vain syyskaudella). Oppilaat saavat myös vierailevien opettajien workshop-tanssitunnit alennettuun hintaan.

Jos oppilas on mukana sekä katutanssi- että showtanssipainotteisessa EK-ryhmässä, lukukausimaksu on:

street ja show junnu EK + 1 tunti 400 €
+ 2 tuntia 460 €
anytime 500 €
Hinta ei sisällä muodostelmakisaohjelmien koreografiamaksuja.

EK-oppilaiden lukukausimaksut voi halutessaan jakaa 2-4 erään lukukauden aikana. Olethan yhteydessä toimistoon heti laskun saatuanne, mikäli haluat maksaa erissä. Lasku tulee kuitenkin olla suoritettuna kokonaisuudessaan ennen kauden päättymistä.

Lisätietoa EK-ryhmien toiminnasta puh. 050 4441034 tai info(at)tanssikipina.fi.