Anmälan till höstterminen har börjat!

Anmälan till höstens grupper har börjat 15.6 på adressen www.lyyti.in/syyskausi2022! Vi har satt ihop tidtabellen enligt elevernas önskemål och kan åter erbjuda en buffé av lektioner för dansare i alla åldrar och på olika nivåer! Bland våra nya instruktörer hittar du Pekka Hiltunen, Henni Hakala och Aaron Asukas. På lektionerna för 36-åringar finns även alltid en hjälplärare precis som tidigare år. När du anmäler dig kan du på samma gång beställa en Kipinä-träningströja med elevens eget namn!

De som valts ut till EK-grupperna ska välja sin egen EK-grupp samt valfria lektioner i anmälningsblanketten. Innan höstterminen börjar ordnar vi ännu kompletterande uttagningar till en del av EK-grupperna, så håll ögonen uppe om du önskar träna mer målinriktat eller tävla.

Om du är osäker på vilken dansgren eller nivå som passar dig, ta kontakt med vårt kansli info@tanssikipina.fi. Sommartid når du oss bäst per e-post och vi hjälper dig med anmälan och andra ärenden från våra hemmakontor.

Höstterminen börjar vecka 34! Den första träningsveckan har vi också öppet hus (i de grupper där det finns lediga platser) för nya intresserade som vill komma och testa vilken dansgrupp som passar dem. Tipsa dina kompisar som drömmer om en danshobby att detta är ett utmärkt tillfälle att komma igång och hitta sin gren på Kipinä! ❤